Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ- ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΗ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ!

Είναι αυτοί που πάνε στο χωράφι με το ντουφέκι στον ώμο…
Είναι αυτοί που ψαρεύουν στο Έβρου με πολυβόλο παραμάσχαλα ,είναι οι Ακρίτες του Έβρου οι Καθημερινοί Μαχητές που θα τους βρει μπροστά του ο Αχμέτ …Αν το πάει στο «ξεκούδωνο και περάσει το Ποτάμι!»
1 [111874]
Κυριακάτικα παράτησαν την πρέφα και τη δηλωτή και πιάσαν τα ντουφέκια …Αλλά πιάσανε και τα Πολυβόλα ,τους όλμους και τα Αντιαρματικά και όπως δείχνουν και οι Εικόνες από το Πεδίο Βολής και Ασκήσεων οι Εθνοφύλακες το έχουν και τούδωσαν και κατάλαβε!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!


Κοντά στους αγρότες ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ

ΛΙΑΝ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!
IMG_0454
Τους αγρότες του Βορείου Έβρου, που από μέρες βρίσκονται σε κινητοποίηση, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δ  α μ α σ κ η ν ό ς, στις 25 Ιανουαρίου ε.ε. στις Καστανιές και στους Νέους Ψαθάδες, όπου έχουν παραταχθεί 480 και 150 αντίστοιχα τρακτέρ, στον κάθετο οδικό άξονα Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου, διεκδικώντας, μεταξύ άλλων· δίκαια φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα, αντιπλημμυρικά έργα με κατασκευή αναχωμάτων στις όχθες των ποταμιών, άμεση επαναλειτουργία του Εργοστασίου Ζάχαρης Ορεστιάδος,  μείωση ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια, άμεση καταβολή αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ και  εξόφληση όλων των επιδοτήσεων.
Ο Σεβασμιώτατος στη συζήτηση που είχε με τους υπευθύνους της Συντονιστικής Επιτροπής σημείωσε ότι το πρόβλημα των αγροτών είναι πρόβλημα όλων των κατοίκων του Βορείου Έβρου, που είναι μία κατ’ εξοχήν αγροτική περιοχή, και αφού συνέστησε ενότητα ευχήθηκε σύντομα τα αιτήματα των αγροτών να βρούν τη δίκαιη λύση τους.

ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ!




7 Φεβρουαρίου 2016 καί ὥρα 3µµ. στά Προπύλαια, στήν µεγάλη συγκέντρωση-διαµαρτυρία πού ὀργανώνουν Ὀρθόδοξοι σύλλογοι, φορεῖς, ὀργανώσεις καί σωµατεῖα, µεταξύ τῶν ὁποίων καί ἡ ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, γιά νά δηλώσουν τήν ἀντίθεσή τους:
Σύσσωµος ὁ ἑλληνικός λαός, ἑνώνοντας τήν φωνή του,
κατεβαίνει 7 Φεβρουαρίου 2016 καί ὥρα 3µµ. στά Προπύλαια,
στήν µεγάλη συγκέντρωση-διαµαρτυρία πού ὀργανώνουν Ὀρθόδοξοι σύλλογοι, φορεῖς, ὀργανώσεις καί σωµατεῖα, µεταξύ τῶν ὁποίων καί ἡ ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, γιά νά δηλώσουν τήν ἀντίθεσή τους:
1) στή νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ πού ἐκβιαστικά θέλουν νά µᾶς ἐπιβάλουν οἱ κυβερνῶντες,
2) στό ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ τῆς ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,
3) στήν ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ τοῦ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
​,​4) στήν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ τῶν ΑΓΟΡΩΝ
5) στήν ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ καί τήν
​Φ​ΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ τῶν ΛΑΩΝ
6) στήν ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

1ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΩΣ ΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Βαρέθηκα να με βρίζουν…
 
Νέα αυστηρή, λέει, προειδοποίηση και διορία έξι εβδομάδων για να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές, δίνουν στη χώρα μας Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Σουηδία και Δανία. Σε διαφορετική περίπτωση, θα επιβληθεί ιδιότυπη διετής «καραντίνα» στην χώρα μας, γιατί όπως υποστηρίζουν τα σύνορά μας είναι… τρύπια. Ουσιαστικά δηλαδή, μας βγάζουν εκτός Σένγκεν. Και αφού δεν μπορούν να το κάνουν μία κι έξω, θα το κάνουν… δοκιμαστικά για προειδοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου