Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΛΟΟΟΟΟ... ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΟΒΕΡΑ!

ΣΚΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΜΗΤΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ...ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ  Ο ΑΘΕΟΣ!

Η ΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ  ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΘΕΟ
ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ

Στην Δεξαμενή στο Κολωνάκι θα παρακολουθήσει τον αγιασμό των υδάτων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αύριο 6 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος για τον οποίο δεν θα παραβρεθεί στον Πειραιά, όπου είχε πάει πέρυσι και μάλιστα είχε αφήσει συμβολικά και ένα περιστέρι ελεύθερο, είναι η «κόντρα» με τον επιχώριο μητροπολίτη Σεραφείμ, με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ είχε εκτοξεύσει «πυρά» κατά του συμφώνου συμβίωσης λέγοντας ότι είναι ψευδεπίγραφο και αντίθετο με τις αρχές της πίστεως.
Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ανατροπή» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA είχε τονίσει ότι «θέλουν σήμερα να δημιουργήσουν ένα νέο είδος ανθρώπου που δεν υπάρχει στη φύση».
Είχε επισημάνει δε «η Αμερική και το ίδρυμα Σόρος προώθησαν το σύμφωνο συμβίωσης, με στόχο να γκρεμιστεί η ορθόδοξη πίστη της Ευρώπης.
ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/


ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ; ΑΜ ΔΕ... ΑΡΧΑΪΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ!

Τα Θεοφάνεια ή Φώτα ή Επιφάνεια γιορτάζουμε την βάπτιση του  Ιησού Χριστού από τον Ιωάννη τον Πρόδρομο ή Βαπτιστή. Στην Ελλάδα ο αγιασμός γίνεται για πρώτη φορά την παραμονή των Θεοφανίων και λέγεται «Μικρός Αγιασμός» ή «Πρωτάγιαση» ή «Φώτιση». Με την Πρωτάγιαση, ο ιερέας γυρίζει όλα τα σπίτια και με το Σταυρό και ένα κλωνί βασιλικό «αγιάζει» ή «φωτίζει» (ραντίζει) τους χώρους των σπιτιών για να φύγει μακριά κάθε κακό. Παλαιότερα, οι λαϊκές δοξασίες συνέδεαν τον φωτισμό των σπιτιών με την εξαφάνιση των καλικάντζαρων, τους οποίους φαντάζονταν να φεύγουν περίτρομοι με την έλευση του ιερέα…
Η αστρολόγος κ.Δημητρα Παπανικολοπουλου προβλέπει:


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2016



Εμείς ως γνωστόν έχουμε επιφυλάξεις ως προς τις “προβλέψεις” διαφόρων . ΄Ομως οι προβλέψεις έχουν αρχέγονη καταγωγή. Τα δε μαντεία ήταν διάσπαρτα στην ελληνική αρχαιότητα, αλλά και σε άλλα γεωγραφικά σημεία. Ο άνθρωπος πάντα ήθελε να μαθαίνει για το μέλλον του.. Ο τύπος σε παγκόσμιο επίπεδο παρακολουθεί την αστρολογία, η οποία μάλιστα έχει σήμερα εξελιχθεί σε σοβαρή επιστήμη. Μέσα στο πάνθεον των αναρίθμητων προβλεπτών, μάντηδων, μέντιουμ κ.λ.π.έχουμε επιλέξει από το 2004 την συνεργασία με την αστρολόγο κ. Δήμητρα Παπανικολοπούλου, μέλος της Αστρολογικής Ακαδημίας των ΗΠΑ. Η κ. Δ. Π. εξειδικεύεται στις προβλέψεις των πολιτικών εξελίξεων και δεν έχουμε έως στιγμής να πέσει έξω σε όσα γράφει.
Με τις προβλέψεις, ως γνωστόν έχουν πάθος οι καλλιτέχνες και οι πολιτικοί.Μερικοί εξ αυτών έχουν και τον προσωπικό τους αστρολόγο και δεν κάνουν βήμα χωρίς να τον συμβουλευτούν. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της άλλης Δήμητρας, της Λιάνη-Παπανδρέου που μάλιστα είχε “μπάσει” στο “σύστημα” και τον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… Ιστορίες για κλάματα…
Σήμερα σας δίνουμε το συνοπτικό ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ της Δ.Π. για το 2016 .. Και ο Θεός βοηθός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου