Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΟΥ; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΠΕΓΛΕΡΙ ΣΑΣ;

"Η Ζουράφα είναι δική μας,την κατέχουν παράνομα οι Έλληνες", λένε οι Τούρκοι


Μετά από την υπερπτήση ελικοπτέρου πάνω από την
 νησίδα Ζουράφα, ήρθε και το σχετικό δημοσίευμα να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί φοβούνται στην Αθήνα. Η Άγκυρα προσπαθεί με επιμονή να δημιουργήσει ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Και το κάνει πλεόν απροκάλυπτα. 

Η YENI CAG δημοσιεύει άρθρο του Ahmet Takan με τίτλο: «Η Ελλάδα έβαλε στο μάτι ένα ακόμα νησί μας».

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ;

"Λουκέτο" μπαίνει στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ  Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας! Αφερίμ! 


Μέρες όπως όλα δείχνουν μετράει το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Φιλιππούπολη
 της Βουλγαρίας, έως ότου βάλει “λουκέτο” στο τέλος του Γενάρη.!! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού Darik της Σόφιας, ο καινούργιος Έλληνας Πρόξενος Νικόλαος Παπαγεωργίου παρέμεινε επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής για λίγους μόνο μήνες.
Από την Ελληνική Πρεσβεία στη Σόφια πάντως, δεν έχει γίνει γνωστός ο πραγματικός λόγος για τον οποίο πάρθηκε η εν λόγω απόφαση. 
Το γεγονός πάντως πως το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Φιλιππούπολη θα κλείσει τις πόρτες του από τις 29 Φεβρουαρίου του 2016, έχει επιβεβαιωθεί,ενώ σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες, η λειτουργία της διπλωματικής αποστολής διακόπτεται προσωρινά.

ΟΡΓΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Ορατός ο κίνδυνος οι κάτοικοι των παρεβρίων περιοχών να ζήσουν ξανά τον ίδιο εφιάλτη – Απούσα η Κεντρική εξουσία – Στο συρτάρι οι προτάσεις της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης για διασυνοριακή διαχείριση των υδάτων της τριεθνούς λεκάνης του ποταμού Έβρου 

 Η είδηση πως το ακριτικό Ορμένιο και οι γύρω περιοχές πλημμύρισαν και πάλι ανησυχητικά γέμισε με απόγνωση και οργή τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που βλέπουν ξανά ορατό τον κίνδυνο της καταστροφής των κατοικιών, των αγροτεμαχίων τους, της αγροτικής παραγωγής τους σε σιτάρι, καλαμπόκια, σπαράγγια αλλά και απώλεια του ζωϊκού κεφαλαίου τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου