Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ:

ΤΑ ΦΕΤΕΙΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ... ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.


Τα βραβεία του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας ΜΠΟΤΣΗ, αν και καθυστερημένα εφέτος ..τελικά κατά τις πληροφορίες μας θα απονεμηθούν σε επίσημη τελετή  στην παλαιά Βουλή, περίπου στις 27 Ιανουαρίου.
Θα απονεμηθούν εν συνόλω 11 ΒΡΑΒΕΙΑ... 

΄Ηδη οι επιλεγέντες προς βράβευση έχουν ειδοποιηθεί και μάλιστα έχουν αποστείλει φωτογραφίες τους και βιογραφικά για το σχετικό έντυπο που θα κυκλοφορήσει την μέρα της απονομής των δημοσιογραφικών διακρίσεων!

Αξίζει δε να αναφερθεί ότι μεταξύ των υποψηφιοτήτων υπήρχε-υπάρχει- κι ένα όνομα δημοσιογράφου ΓΚΑΝΙΑΝ ..που όμως απ΄ότι φαίνεται, δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των φετεινών διακριθέντων!!!

Θα έχει πλάκα όμως...Διότι το όνομα, κατά τα στοιχεία που έχουμε... κάνει-ζυγίζει όσο ΟΛΟΙ μαζί  οι φετεινοί και οι χθεσινοί βραβευθέντες... Το αστείο είναι ότι ο ίδιος δεν υπέβαλε υποψηφιότητα, αλλά κάποιοι άλλοι τρίτοι  την προώθησαν...Σημειώστε ότι μεραξύ των υποψηφίων είναι και αρκιετοί BLOGGERS!

Στην επιλογή για τα Βραβεία Μπότση ουσιαστικό ρόλο παίζουν οι πρόεδροι των συνδικαλιστικών σωματείων... οι οποίοι κατά κανόνα με τις συνθήκες της δημοσιογραφίας όπως λειτουργεί στην Ελλάδα, είναι βασικά στουρνάρια δημοσιογραφικά, χωρίς την ελάχιστη αξιοσύνη. 

Γι αυτό άλλωστε το όραμα των Μπότσηδων για την προαγωγή της δημοσιογραφίας... δεν εmφανίζει από της συστάσεώς του..ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ προαγωγής του Τύπου... Αντίθετα επί εποχής του, υπάρχει ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ του δημοσιογράφου ...που συνοιδεύεται και με το γνωστό σλόγκαν : ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...
Εμείς θα περιμένουμε τη φιέστα των βραβείων στις 27 Ιανουαρίου...Έτσι για την πλάκα! ΄Οπως άλλωστε πλάκα είναι τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΠΟΤΣΗ... 

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι τα πρώτα δημοσιογραφικά βραβεία στην Ελλάδσ θεσπίστηκαν από το δημοσιογραφικό περιοδικό ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, του Αλέκου Φιλιππόπουλου... ..Ο τίτλος μετέπειτα πέρασε στην γνωστή ομότιτλη εφημερίδα του Κίτσου..που κατάντησε τελικά άντρο αριστεροκομμουνιστών πεμπτοφαλαγγιτών!Συντακτών βεβαίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου