Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016


ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ... ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 
Τί σχολιάζει η συνεργάτιδα μας συγγραφέας ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ

"Ο Πλάτωνας έκρυβε τις ιδέες του, καθώς γνώριζε πως ήταν απειλή για την Ελληνική εθνική Θρησκεία", σπεύδουν να δηλώσουν ασθμαίνοντες οι της αρθρογραφίας (πανομοιότυπο το άρθρο, το διάβασα και αλλού). Όμως, γιατί, τότε, ο Πλάτων επαναλάμβανε το "μουσικό" του μήνυμα κάθε ένα ΔΩΔΕΚΑΤΟ του κειμένου; Τυχαία είχε επιλέξει το ΔΩΔΕΚΑ; Όχι μόνο τα πλατωνικά κείμενα δεν αποτελούσαν απειλή για την Πατρώα Θρησκεία, αλλά τη σέβονταν απόλυτα και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να συμπεριλαμβάνουν την ανώτερη ουσία της (Ολύμπιο Δωδεκάθεο) στη δομή τους. Ο Πλάτων αποτελεί απειλή αποκλειστικά και μόνο για το Μονοθεϊσμό και τις ανορθολογικές πολυπληθέστατες εκφράσεις του. Είναι λυπηρό οι σημερινοί επιστήμονες να ανακαλύπτουν πράγματα (ο καθηγητής που μελέτησε το Πλατωνικό έργο) και να προσπαθούν να τα "στριμώξουν" στην προπαγάνδα της Πανθρησκείας και της ΝΤΠ... Πολύ λυπηρό...

plat

Τα ευρήματα του Dr Jay Kennedy άλλαξαν ριζικά την ιστορία των δυτικών.
Ο ερευνητής ανακάλυψε ότι ο Πλάτωνας χρησιμοποίησε μία διάταξη των συμβόλων από τους αρχαίους ακόλουθους του Πυθαγόρα, έτσι έδωσε μουσική δομή στα βιβλία του.
Έναν αιώνα πριν ο Πυθαγόρας είχε πει πως οι πλανήτες παράγουν μια μη ακουστή μουσική, δηλαδή μία αρμονία των σφαιρών.

Ο Πλάτωνας έπερνε αυτή τη μουσική η οποία ήταν κρυφή και την έβαζε στα βιβλία του.
Σύμφωνα με τους κρυμμένους κωδικούς που δείχνουν ότι ο Πλάτωνας πρόλαβε την Επιστημονική Επανάσταση 2.000 χρόνια πριν τον Ισαάκ Νεύτωνα, ανακάλυψε τον βιβλίο της φύσης που είναι στη γλώσσα των μαθηματικών.
Ο τρόπος που αναλύονται τα μηνύματα δείχνουν μία σύνδεση της εκκλησίας με την επιστήμη.
Ο ερευνητής Kennedy δηλώνει ότι: «Τα βιβλία του Πλάτωνα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ίδρυση του Δυτικό Πολιτισμού, αλλά είναι μυστηριώδη και καταληγουν με γρίφους».
«Στην αρχαιότητα, πολλοί από τους οπαδούς του είπαν ότι τα βιβλία του περιείχαν κρυμμένα επίπεδα εννοιων και μυστικούς κώδικες, αλλά και αυτό απορρίφθηκε από τους σύγχρονους μελετητές, οι οποίοι δεν μπορούσαν να τα εξηγήσουν. Είναι μια μακρά και συναρπαστική ιστορία, αλλά βασικά εγώ έσπασα τον κωδικό. Έχω δείξει αυστηρά ότι τα βιβλία περιέχουν κώδικες και σύμβολα και ότι η διαλεύκανση αυτών αποκαλύπτει την κρυμμένη φιλοσοφία του Πλάτωνα. Αυτή είναι μια αληθινή ανακάλυψη όχι, απλά επανερμηνεία».
Πέρασε πέντε χρόνια μελετώντας τον Πλάτωνα ο ερευνητής, και έτσι κατάλαβε ότι στην πασίγνωστη εργασία του Πλάτωνα "Δημοκρατία", είχε φτιάξει όμαδα λέξεων που είχαν να κάνουν με την μουσική από κάθε δωδέκατο του κειμένου.
Στα μέρη τα οποία τοποθέτησε αρμονικές νότες έκανε περιγραφή ήχων που έχουν να κάνουν με την αγάπη και το γέλιο ενώ στους παράφονους ήχους περιέγραφε τον θάνατο και τον πόλεμο.
«Όπως διαβάζουμε τα βιβλία του, τα συναισθήματά μας, ακολουθούν τα σκαμπανεβάσματα της μουσικής κλίμακας. Ο Πλάτωνας παίζει τους αναγνώστες του, όπως τα μουσικά όργανα», λέει ο Δρ Kennedy.
Ο Πλάτωνας έκρυβε τις ιδέες του, καθώς γνώριζε πως ήταν απειλή για την Ελληνική εθνική Θρησκεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου