Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ..ΑΠΟ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΝ -ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ...ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !!!


Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, για την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, κήρυξαν οι δημοσιογράφοι, μετά από απόφαση του διοικητικού...
συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Όπως αναφέρει η ΠΟΕΣΥ, τα αιτήματά της είναι:


• Η διατήρηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ με ένταξη στην ασφάλισή του όλων των κατηγοριών εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης.


• Η διασφάλιση του αγγελιοσήμου, με επέκτασή του στα διαδικτυακά ΜΜΕ, ως πόρου χρηματοδότησης των Ταμείων μας κύριας και επικουρικής ασφάλισης.
Η 24ωρη απεργία από τις 06:00 της Πέμπτης έως τις 06:00 της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου, αφορά όλα τα ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά) του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και τα Γραφεία Τύπου.


Η ΠΟΕΣΥ καλεί τις Ενώσεις-μέλη της ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΘΣΕΕ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΠΗΤ να συμμετέχουν στη συγκέντρωση την ίδια μέρα της απεργίας και να περιφρουρήσουν την απεργία με όλα τα πρόσφορα αγωνιστικά και επικοινωνιακά μέσα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου