Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΚΛΑΒΟΙ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ!

Οι Τσίπρας-Καμμένος έχουν υποταχθεί ολοκληρωτικά στους...

τοκογλύφους. Χρησιμοποιούν πλέον οι ίδιοι τα εκβιαστικά διλήμματα των δανειστών: "αν δεν αυξήσουμε τις ασφαλιστικές εισφορές, σε λίγο διάστημα το κράτος δεν θα μπορεί να δίνει καθόλου συντάξεις"! Πρόκειται για μαφιόζικες/νταβατζίδικες μεθόδους που χρησιμοποιούν για να εκφοβίσουν τον λαό και τους επαγγελματίες. 
Μην τους το επιτρέψετε. Μην λυγίσετε συνέλληνες! Διαφορετικά η Ελλάς θα καταστραφεί και ο λαός θα μετατραπεί σε σκλάβο των δανειστών! Θα γλείφουμε τις μπότες τους για να μας πετάνε ένα ξεροκόμματο!
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ!
Αμερικάνικη προφητεία για την Ελλάδα στο τελικό στάδιο επαλήθευσης
Στις 28 Μαρτίου 1994 κυκλοφόρησε στην Αμερική το βιβλίο της Κάθριν Νέβιλ με τίτλο «A calculated risk».
Δώδεκα χρόνια μετά, το 2006, κυκλοφόρησε το βιβλίο αυτό στην Ελλάδα με τίτλο «Το στοίχημα». Η διάσημη Αμερικανίδα μυθιστοριογράφος προφητεύει την κατάληξη της Ελλάδος μετά το μπλέξιμό της με τους παγκόσμιους οικονομικοπολιτικούς δικτάτορες. 

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ...ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΛΛΑ... ΑΠΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ... ΔΙΟΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!!!
Σίγαση των καμπάνων των εκκλησιών για να μην ενοχλούνται οι πρόσφυγες!
Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΉ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ ΧΤΤΠΑΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΠΆΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Νόμο φέρνει η κυβέρνηση για σίγαση κωδωνοκρουσίας, και ειναι μόνο η αρχή! μέχρι να γίνει ισλάμ η Ελλάδα!
Οι πρόσφυγες ενοχλούνται από τις καμπάνες και οι κυβέρνηση προτίθεται να καταθέσει νόμο στην βουλή για την κωδωνοκρουσία.Ο νέος νόμος θα πατήσει επάνω στον Ν. 1650/86
Γίνεται πράξη με την βοήθεια των τοπικών Μογγόλων ...........που

Έπεσα πάνω σε ενα video στο youtube της Λένας Λίβανος και έψαξα να δω ποια ειναι αυτή καθώς έκανε εκπομπές που όμως δεν έπαιζαν στα γνωστά κανάλια για πνευματικά αναπήρους! και βρέθηκε ενα άρθρο στο stoxos.gr

ΝΑ ΤΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ... ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΤΗΝ ΛΕΝΑ ΛΙΒΑΝΟΣ...

Μετά από σύντομη νοσηλεία στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά από έμφραγμα, έφυγε ξαφνικά τα ξημερώματα του Σαββάτου η πανέμορφη τηλεοπτική παρουσιάστρια πατριωτικών εκπομπών Λένα Λίβανος σε ηλικία 52 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου