Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΣΙΠΡΑ... (ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ  Η
 ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Αλλά αν αυτά που λέει είναι ορθά!

Όταν "κρύβουν" τις ειδήσεις εν ονόματι του αντιρατσισμού

 Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου



Άριστος τρόπος του αμύνεσθαι το μη εξομοιούσθαι.” ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ

Nihil est incertius volgo - Τίποτε δεν είναι πιο αβέβαιο από τον όχλο” ΚΙΚΕΡΩΝ

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχαμε στην Γερμανία με επίκεντρο την Κολωνία, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, χιλιάδες σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον Γερμανίδων. Οι επιθέσεις αυτές έλαβαν χώρα το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου 2015 προς τα ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου του 2016. Και όμως το πρώτο δελτίο τύπου της αστυνομίας για τα γεγονότα της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς μεταδόθηκε πολύ αργότερα και συγκεκριμένα στις… 2 Ιανουαρίου στις 16:58!


Την ίδια ημέρα και δύο ολόκληρες ώρες μετά και την αστυνομική ανακοίνωση, το κρατικό κανάλι ZDF παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων χωρίς να αναφέρει ούτε λέξη για τα συμβάντα

Την επόμενη ημέρα εδέχθη την λογική αντίδραση πολλών εφημερίδων για την αποσιώπηση, ενώ η εφημερίδα Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ  κατηγορούσε ένα άλλο μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο το ARD ότι αποσιώπησε την εθνικότητα των δραστών. Το κανάλι απαντώντας δήλωσε ότι δεν υπήρχε από την αστυνομία επίσημη ενημέρωση για την εθνικότητα των δραστών.

Ο κυνισμός αυτών, οι οποίοι ελέγχουν τα ΜΜΕ και κατευθύνουν την δημόσια γνώμη, απεικονίζεται χαρακτηριστικά στην δήλωση του προέδρου της Ένωσης Γερμανών Δημοσιογράφων Φρανκ Ούμπεραλ, ο οποίος τόνισε ότι “Μία αναφορά υποψίας η οποία δεν καλύπτεται από σοβαρή έρευνα όχι απλά δεν συμβαδίζει με τις αρχές της δημοσιογραφίας, αλλά μπορεί να αποδειχθεί και εμπρηστική για την εσωτερική πολιτική”… Χωρίς ντροπή, λοιπόν, ο εκπρόσωπος των ευρισκόμενων εις την υπηρεσία του αντιρατσισμού και της πολυπολιτισμικής κοινωνίας δημοσιογράφος μας λέγει ευθέως ότι ο λόγος της αποκρύψεως της ειδήσεως ήταν να μη δημιουργηθεί “εμπρηστικό κλίμα” στον Γερμανικό λαό!

Ένα ανάλογο γεγονός συνέβη τις ημέρες των εορτών και στην Πατρίδα μας, όταν είχαμε εξέγερση των κρατούμενων λαθρομεταναστών στην Κόρινθο και την μάθαμε δύο ήμερες μετά από την ειδησεογραφία των ξένων πρακτορείων! Έτσι εννοούν την πληροφόρηση του λαού οι εργολάβοι του αντιρατσισμού, τόσο… δημοκρατικά σκέπτονται, αποκρύπτοντας γεγονότα τα οποία δεν συμφέρουν το κυρίαρχο σύστημα. Ένα σύστημα το οποίο θέλει με κάθε τρόπο και προπαντός με ψέματα και προπαγάνδα να καταστρέψει τα εθνικά κράτη, να διαλύσει κυριολεκτικά τις Πατρίδες και να δημιουργήσει κρατικά μορφώματα μέσα στα πλαίσια της περίφημης παγκοσμιοποίησης. Ό,τι δεν τους συμφέρει το θάβουν κυριολεκτικά, ότι δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά τους δεν είναι… είδηση!

Την παραπληροφόρηση του συστήματος την έχουμε ζήσει εμείς στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Τι απέγιναν αλήθεια τα περίφημα μαύρα ταμεία της Χρυσής Αυγής, τα οπλοστάσια τα οποία δήθεν διαθέταμε, τα… στρατόπεδα(!) και τα τόσα άλλα κραυγαλέα ψεύδη με τα οποία γέμιζαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και ήταν πρώτα θέματα στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών; Αυτή την παραπληροφόρηση και στην συγκεκριμένη περίπτωση την μη πληροφόρηση τη ζήσαμε και με ένα θλιβερό γεγονός το οποίο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου του 2016.

Ένας νέος Εθνικιστής δέχεται επίθεση με ρόπαλα, επίθεση δολοφονική από 5 κουκουλοφόρους στις δέκα η ώρα το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πειραιώς, στην Πλατεία Δημοτικού Θεάτρου, λίγα μόλις μέτρα από το αστυνομικό τμήμα…. Τραυματισμένος βαριά μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου μετά από πολύωρη εγχείρηση του αφαιρείται η σπλήνα. Δεν έμαθε κανένας δημοσιογράφος την είδηση; Είναι γνωστό πως ό,τι συμβαίνει το μαθαίνουν αμέσως από την ίδια την αστυνομία οι εφημερίδες και τα κανάλια. Γιατί δεν είπαν, γιατί δεν έγραψαν ούτε μια λέξη; Σκέπτεστε αλήθεια την περίπτωση να είχε δεχθεί επίθεση από κάποιους άγνωστους “μαυροφορεμένους” ένας αριστερός τι θα γινότανε;

Δεν χρειάζεται όμως να το σκεφτείτε αφού είχαμε ακόμη και δολοφονία στην πλατεία Ομονοίας, την οποία με ψευδομάρτυρες γνωστούς αριστερούς την χρέωναν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι αλλοδαποί ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν δολοφονήσει έναν εάν ενθυμούμαι καλά Αλγερινό στην περιοχή της Ομονοίας. Είναι φανερό λοιπόν ότι λειτουργούν κατά παραγγελία οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του συστήματος και για τον λόγο αυτό συκοφαντούν σε κάθε ευκαιρία την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η τυραννία της πολυπολιτισμικής κοινωνίας δεν κρατά πλέον ούτε τα προσχήματα. Πριν λίγες ημέρες ο αρμόδιος υπουργός Κατρούγκαλος ενημέρωσε όλα τα κόμματα για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, το οποίο σχεδιάζει να καταθέσει η κυβέρνηση. Όλα τα κόμματα; Όλα πλην ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η τρίτη πολιτική δύναμη, ότι εκπροσωπεί το 7% του Ελληνικού Λαού δεν έχει σημασία για τον πρώην Κνίτη υπουργό… Λες και οι ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είναι Έλληνες πολίτες, δεν πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές, δεν δικαιούνται συντάξεων! Η ιδεολογική τους εμπάθεια έχει ξεπεράσει κάθε όριο και δείχνει πραγματικά τον φόβο και την αγωνία τους για την ύπαρξη  μέσα στο σαπισμένο βασίλειό τους μιας πολιτικής δυνάμεως η οποία δεν προσκυνά, δεν συμβιβάζεται με τα αντεθνικά τους σχέδια.

Το κάστρο το άπαρτο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δέχεται επίθεση από παντού. Δέχεται επίθεση τόσο από τα ορφανά του Μαρξ, τα οποία σήμερα εξουσιάζουν την χώρα με τρόπο ακραία αντιλαϊκό και καπιταλιστικό, αλλά βεβαίως και από τις υποτίθεται αντίπαλες προς αυτό πολιτικές δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού. Δέχεται μία ολόπλευρη επίθεση, στην οποία πρέπει να αντέξει και στο σημείο αυτό ας θυμηθούμε την φράση του Μάρκου Αυρηλίου “Άριστος τρόπος του αμύνεσθαι το μη εξομοιούσθαι.”

Τα όπλα μας είναι πανίσχυρα, είναι η Πίστη μας, η καρδιά μας, η Ιδεολογία μας, όπλα τα οποία δεν μπορούν να εξαγοράσουν και για τον λόγο αυτό μας πολεμούν με τόσο μίσος

Στον αγώνα μας αυτό μοιραία ο χρόνος είναι σύμμαχός μας και μη λησμονείτε Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε, έχει και θα έχει λόγο υπάρξεως ακόμη και εάν δεν υπήρχαν τα οικονομικά και κατ’ επέκτασιν και κοινωνικά προβλήματα του Λαού μας τον καιρό του Μνημονίου. Μη λησμονείτε επίσης ότι η δύναμή μας είναι αυτοί οι οποίοι συνειδητά γνωρίζουν γιατί μάχονται, οι Ιδεολόγοι, αφού ο όχλος όπως έγραψε χιλιάδες χρόνια πριν ο Κικέρων είναι αβέβαιος και οι διαθέσεις του αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη!

Με Ιδεολογία, λοιπόν, Πίστη και σταθερή προσήλωση στον σκοπό μας θα προχωρήσουμε μπροστά γιατί αυτό είναι το καθήκον μας, είναι το χρέος μας και ενάντια στους ψεύτες και τους πληρωμένους λαοπλάνους της “αντιρατσιστικής” προπαγάνδας, ενάντια στον εφιάλτη, που λέγεται… “πολυπολιτισμική” κοινωνία, ας αντιτάξουμε τον αγώνα μας για μία Ελλάδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου