Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

tourkiki-kyveroepithesi-se-elliniko-istologio-1-315x236Τουρκική Κυβερνοεπίθεση στο veteranos.gr

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε... το veteranos.gr μετά την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε στο ιστολόγιο του: 

"Από εχθές το πρωί είχαμε καταιγισμό από Τουρκικά emails πολιτών αλλά και στο F/B με απειλητικό περιεχόμενο από Τούρκους χρήστες με βαρείς ,χυδαιότατους και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την Χώρα μας !

Οι προσωπικές απειλές για εμάς δεν είναι κάτι νέο ... Για εμάς οι απειλές των Τούρκων δεν μας τρόμαξαν ποτέ και δεν σκοπεύουμε να αρχίσουμε να τους φοβόμαστε τώρα !

Η Συνδυασμένη επίθεση από Τούρκους Χακερς σε συνδυασμό με συνεχόμενη και ταυτόχρονη επίθεση από όλα τα Μουσουλμανικά Κράτη του πλανήτη και η αναφορά τους στον Ερντογάν δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το ποιος κρύβεται από πίσω !

Το να δεχόμαστε επίθεση και από το μέρος του διαδικτύου το "TOR" που οι γνωρίζοντες γνωρίζουν τι ακριβώς παίζεται εκεί ... λέει πολλά !

Αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε το SITE αλλού αφού οι Χάκερς ,αφού δεν μπόρεσαν να καταστρέψουν τα αρχεία μας ,χτυπούσαν ανηλεώς τον "server" με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνδεθεί to SITE!

Η Ιστορία ξεκίνησε όταν οι Τούρκοι πολίτες μάθαιναν τα νέα από το Κουρδικό μέτωπο από το veteranos..gr πράγμα ανεπίτρεπτο για τον Σουλτάνο που κάνει κουμάντο στην Τουρκία και μεταδίδει νίκες στο Κουρδικό ,όταν οι Τούρκοι μαζεύουν πτώματα από παντού !

Λυπούμαστε για τους Τούρκους που κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να καταστρέψουν τα αρχεία μας ,αλλά εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθέναν αυτά τα παιχνίδια !

Ο Βετεράνος έχει ήδη μεταφερθεί αλλού και σε λίγο θα είμαστε πάλι online !

Από τη Ομάδα του Veteranos.gr 

Υ.Γ 

Ο Βετεράνος είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό Ιστολόγιο με αντικειμενική πληροφόρηση για την Ελλάδα τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους εχθρούς της ... Δεν μας βοηθά κανείς και όλοι μας εργαζόμαστε εθελοντικά !

Τα έξοδα για την λειτουργία του Ιστολογίου τα καλύπτουμε από την τσέπη μας!

Αυτά για τους Ανθέλληνες και δυστυχώς και για κάποιους Ελληνόφωνους που πίστεψαν ότι μπορεί να μας φιμώσουν!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου