Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Α..ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ!

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ...ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΙΚΤΗΣ!
ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ...του:
ΠΗΔΑΤΕ...ΠΗΔΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!-..Αν πας στον Παράδεισο στείλε μας e-mail!

9:48 
27/1

POP GALLERY  ως γνωστον ο ηθοποιός ξαναπντρεύεται...

Κώστας Βουτσάς: Δείτε τις γυναίκες της πολυτάραχης ζωής του [photos]   ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ποτέ δεν έκρυψε τη μεγάλη του αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Τουναντίον στις συνεντεύξεις του πάντα βροντοφωνάζει πόσο αγαπάει τις γυναίκες. Άλλωστε...


  •  Η πλάκα είναι στις νεαρές που τον...ερωτεύο- νται...
  • ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!...Ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ

ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ. Απλά θα πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι τα σημερινά παθήματα των Ελλήνων οφείλονται σε αποφάσεις των Σιωνιστών!.. Το δεξί χέρι του Σιωνισμού είναι το Ισραήλ... Και ως απόδειξη ότι η επίσκεψη του Τσίπρα συνδυάστηκε με την επέτειο Ολοκαυτώματος ... ώστε να γίνει ο ίδιος υμνητής -διαφημιστής του γεγονότος, μαζί με τά ελληνικά ΜΜΕ που ελέγχει. Για σκεφθείτε το λιγάκι! Πού μας οδηγούν οι Σιωνιστές;

ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ενέργεια, τουρισμός και τεχνολογία στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα-Νετανιάχου

Για τον τουρισμό, την ενέργεια, τις μεταφορές και τις εμπορικές συνεργασίες συζήτησαν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ισραηλινός ομόλογός του Μπ. Νετανιάχου.

Ενέργεια, τουρισμός και τεχνολογία στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα-Νετανιάχου
Κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου, ο Έλληνας πρωθυπουργός χαρακτήρισε «χρήσιμη και εποικοδομητική» τη συνάντηση με τον κ. Νετανιάχου και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε Ισραηλινές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η Ελλάδα. 
Οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμφωνίες συνεργασίας σε μια σειρά από τομείς, όπως η ενέργεια, οι θαλάσσιες μεταφορές, η καινοτομία, οι υδάτινες τεχνολογίες, οι μεταφορές, ο τουρισμός, η ασφάλεια και οι εμπορικές συνεργασίες. 

..Μπροστά στην αδυναμία της ανύπαρκτης Κυβέρνησης Τσίπρα η αλητεία του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού συνεχίζει να ασχημονεί..να μη λογαριάζει την Ελλάδα!


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΣΤΟΝ ΣΛΟΒΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


Σχέδιο - σοκ για «τείχος» στα Σκόπια

Σφράγισμα συνόρων με διμερείς συμφω-νίες προωθεί η Κομισιόν για να μπλοκάρει τις προσφυγικές ροές. Επιβεβαιώνουν στο «Εθνος» τις προθέσεις των Βρυξελλών πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Να μετατρέψει την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών απειλεί το σχέδιο, που, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, εκπονούν οι Βρυξέλλες, με σκοπό να μονώσουν τον ευρωπαϊκό Βορρά από τις προσφυγικές ροές. «Πράσινο φως» για διμερείς, διασυνοριακούς ελέγχους δίνει ο Γιούνκερ με επιστολή του προς τον Σλοβένο πρωθυπουργό.

Σχέδιο - σοκ για «τείχος» στα Σκόπια
ΧΑΜΟΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΙ ΜΠΡΟΣΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ
Δεκάδες μηχανόβιοι είχαν απομουρλάνει τη γειτονιά με τα μαρσαρίσματά τους και το σαματά.Τις φωτό-video μας τις στέλνει ο κ. Ζωχιός παλιός μπλόγκeρ Κερκυαίος και ιδιόμορφα... αριστερός. Δεν μας δίνει λεπτομέρειες κι όπως; διαπιστώσαμε τα βίντεο του... δεν λειτουργούν.. Βάζουμε όμως το θέμα διότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται διαμαρτυρία έξω από την κατοικία του Τσίπρα από μηχανόβιους.. Δείτε τις φωτό και αφήστε τις παραλήψεις του Κερκυραίου... που κάνει τάχα μου και τον δημοσιογράφο κι αρθρογράφο!  

Αποκλειστικότητα ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΥ:Εικόνες από κατοικία τουΠρωθυπουργού Α. Τσίπρα 
στην Κυψέλη:
  <video

Πορεία μοτοσικλετιστών "Θύρας 13" !
Τετάρτη 27 Γενάρη από 20:30-20:55 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου