Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ- ΚΥΡΙΑΚΟ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ... ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ Ο ΔΟΛΙΟΣ; ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΤΣΑΓΑΚΙ ...ΜΕ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ...ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΈΝΑ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΤΟ ΠΟΥΡΝΟ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΟΞΕΙΔΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΜΈΣΑ ΣΑΣ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ! ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΩ;..Αν και με παραδιαβάζετε...Το θέμα είναι να αλλάξτε συνήθειες.. Αυτό με βασανίζει!

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ...ΣΗΜΕΡΑ: ΛΙΣΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ… & ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΜΑ.. 

  • ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες
  • Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου



    ΄Οταν ξεκίνησα αυτή τη περιπέτεια με τα βότανα …για να κόψετε τα φάρμαΚα της βιομηχανίας, είχα πει το εξής εφάμιλλο με το πιο πάνω του ΡΙΒΣ!

    “ Θεός μπορεί να μας έδιωξε από τον Παράδεισο, κατά πως λένε οι Γραφές, αλλά δεν του πήγαινε… ως πατήρ γαρ, να μας αφήσει τελείως ξυπόλυτους σ΄ αναμμένα κάρβουνα. Μας έστειλε στον πλανήτη γη σε έναν άλλο Παράδεισο, όπου υπάρχουν όλα τα καλούδια για την επιβίωση μας.”

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου