Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ...ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ!


ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΝΑΙ, ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟ 1951

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ... Μα εμείς σας το λέμε εδώ και 6 χρόνια:  ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ! ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ!

Το πιο κάτω κείμενο το βρήκαμε στο καλό ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ.΄Ομως εμείς εδώ και έξι χρόνια έχουμε σταθερά  στην αριστερή στήλη της σελίδας αυτής ( www.hellasnews-agency.blogspot.gr) ολόκληρο κατεβατό για την επιβίωσή σας κάτω από την εικόνα που ήδη βλέπετε αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν το διαβάζετε... ι Καθημερινές ανοησίες μόνον προσέχετε... Κί όμως:
ΒΙΩΝΟΥΜΕ τις παραμονές δραματικών εξελίξεων.Τα μηνύματα της επικαιρότητας μας προειδοποιούν. Οι  καλόγεροι προφήτες που γίνανε πια της μόδας, επίσης χτυπάνε καμπανάκι... Εμείς όμως εφησυχάζουμε, προσδοκώντας ότι το αύριο θα είναι καλύτερο. Το αύριο μας θα είναι εφιαλτικό. Θά τρώει η μάνα και στο παιδί της δεν θα δίνει μπουκιά.. Το μοντέλο της ευημερίας που στήσαμε- ή κυρίως μας το στήσανε - είναι πλαστικό. Την έχουμε πατήσει ΟΛΟΙ μας!
Το μήνυμα μας στην αριστερή στήλη τα λέει όλα... αλλά δείτε και τι λέει σήμερα το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ! Κάντε αυτά που πρέπει για την επιβίωσή σας.
Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ είναι στο κατώφλι μας! Μακάρι να είστε από τους μερικούς που θα σωθούν.
Αυτό το σήμα που έλεγε πολλά
το καταργήσανε..΄Ετσι
ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!
ΣΠΑΣΤΕ ΠΛΑΚΑ...

Όλα τα κόμματα και τα λοιπά τσιμπράγκαλα τους  μας ενημερώνουν επί καθημερινής βάσης!Λίαν Καλώς και ευχαριστούμε τα φιλότιμα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ  των Κομμάτων που διαθέτουν τέτοια και που τα στελέχη τους ξημεροβραδιάζονται και ύπνον ελαφρύ δεν έχουν. Να είναι καλά τα παιδιά και τα κοράσια που εργάζονται σ΄αυτά! 
Ρέστα στην ενημέρωσή μας δίνουν 1) Ο ΣΥΡΙΖΑ και 2)Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!.. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Το μόνο κόμμα που δεν μας ενημερώνει είναι η μαλάκω Νέα Δημοκρατία!

Και το...  Ποτάμι του Θεοδωράκη! (αν και στελέχη του μας ενημερώνουν χώρια)
Κουνάμε την κεφαλή μας!Αλλά δεν απορούμε.. ούτε φυσικά τους ρωτήσαμε...το πως και το ΓΙΑΤΙ! 
Είναι απλά μαγαζάκια-ασκέρι, αχταρμάς που δεν ξέρουν που πάνε και τι γυρεύουν ανάμεσά μας. Είναι για γέλια και για κλάματα. 

Η.Ν.Α -Το Ελληνικό Πρακτορείο Ειδήσεων!
E...KΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ... ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ...ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΨΥΡΡΗ..ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! 

Αθήνα: Οι αγαπημένες μας γωνιές στου Ψυρρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου