Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Και υπόψη ότι τα blogs είναι ΜΜΕ,,Ας μην ξεχνιέται ...πληζ!

Η απόλυτη σχιζοφρένεια των ΜΜΕ !





Γράφει η συγγραφέας, συνεργάτιδα μας  Ντορέτα Πέππα

Καταλαβαίνουμε, φίλοι και φίλες, το μέγεθος της προσπάθειας αποδόμησης των αξιών εντός μας -πέραν πάσης λογικής!- ακόμη και από τον τρόπο που εκφέρονται τα δελτία ειδήσεων. 
Εκείνα τα "όπως ισχυρίζεται" ή "όπως υποστηρίζουν" και τα ανάλογα, μου χτυπάνε κυριολεκτικά στα νεύρα! "Οι συνταξιούχοι διαμαρτύρονται για τις καινούργιες μειώσεις στις συντάξεις, επειδή, όπως υποστηρίζουν, δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα". Δηλαδή, αυτό υποστηρίζουν (απλά), αλλά... μπορεί και να μην ισχύει ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με μια σύνταξη πείνας και με τόσο βαριά φορολογία! 
Τέτοια παραλογία και δολιότης (υποσυνείδητη υποβολή για αμφισβήτηση της αλήθειας). Και το πράγμα καταντά ακόμη γελοιότερο, όταν οι τέτοιου τύπου αναφορές (πλήθος και επαναλαμβανόμενες διαρκώς από τους δημοσιογράφους) αφορούν σε περισσότερο προσωπικές περιπτώσεις. Π.χ. "Ο δράστης της ληστείας ΦΕΡΕΤΑΙ να προέβη σε αυτή την πράξη, επειδή, όπως ισχυρίζεται, το θύμα προέβαλε αντίσταση, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνεται και από τις κάμερες καταγραφής εντός του καταστήματος"!!!! Άκρα παραλογία! Πώς... ΦΕΡΕΤΑΙ να... αφού το έκανε και το βλέπει η κάμερα και πώς επιμένουμε αυτιστικά στο "ισχυρίζεται", αφού πάλι το πράγμα είναι πασιφανές εφόσον η σκηνή βιντεοσκοπήθηκε! Η απόλυτη σχιζοφρένεια των ΜΜΕ στοχεύει σε ένα μόνο: στην απώλεια οποιασδήποτε κριτικής σκέψης του αποδέκτη - τηλεθεατή - προβάτου... Σταματήστε να τους ακούτε, αυτούς και τη δόλια γλώσσα τους! Είναι δηλητήριο για το μυαλό και την ψυχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου