Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΛΟΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ... Δεν φτάνει που τα κάνει σκατά στην Ελλάδα, ο πανηλίθιος έχει οραματά ...για την αριστερά στην Ευρώπη! Ρε που μπλέξαμε!

ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α. ΤΣΙΠΡΑ

Του αγώνα που έχει δώσει εδώ και ένα χρόνο η κυβέρνησή του υπεραμύνθηκε ο Αλέξης Τσίπραςμιλώντας στην κομματική εκδήλωση για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο Τάε Κβο Ντο...
ενώ παράλληλα εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη
Απολογισμός και κατά μέτωπο επίθεση στον Μητσοτάκη
«Είμαστε περήφανοι που δεν δειλιάσαμε και δώσαμε ανάσα αξιοπρέπειας στον λαό», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «συγκρούστηκε με ένα συντηρητικό κατεστημένο στην Ευρώπη, που επιμένει σε συνταγές λιτότητας και μας λέει ότι φταίνε αυτοί που δεν την εφαρμόζουν».

ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

Να υπερασπισθούμε σύνορα και ταυτότητα


Του Στέλιου Παπαθεμελή 

«Ότι τα πράγματα δεν βαίνουν κατ’ ευχήν στην Αποικία/ δεν μέν’ η ελαχίστη αμφιβολία» (Καβάφης). Στην δική μας αποικία χρέους, το νιώθουμε αυτό στο μεδούλι μας.

Το διευθυντήριο Βερολίνου –Βρυξελλών, τυφλωμένο από το πάθος της λιτότητας, ή δεν συνειδητοποιεί πού οδηγούν τα «προγράμματα σωτηρίας» που επιβάλλει, ή συνειδητά μας λογαριάζει χώρα τού άλλοτε «υπαρκτού σοσιαλισμού» και μας εξομοιώνει μ’ αυτές. Στην Ελλάδα σήμερα οι τελείως άνεργοι υπερβαίνουν το 1.500.000, ενώ από τους εργαζομένους το 1.004.488 δουλεύουν με μερική, ή εκ περιτροπής εργασία και μόνον 805.064 είναι πλήρους απασχολήσεως (αλλ’ όχι πλήρους αμοιβής). Εξάλλου το 2015 μετανάστευσαν στη Βουλγαρία 60.000 ελληνικές επιχειρήσεις. Προβληματίζεται κανείς;

Υπέρ της ίδρυσης ανεξάρτητου κουρδικού κράτους τάχθηκε κορυφαία υπουργός της ισραηλινής κυβέρνησης σε μια δήλωση η οποία αποκαλύπτει τους σχεδιασμούς των ισραηλινών, άλλα αναμένεται να μεγαλώσει την δυσπιστία που παραμένει μεταξύ Άγκυρας –Ιερουσαλήμ.

Η γνωστή για τις ακραίες θέσεις της υπουργός δικαιοσύνης του Ισραήλ Αγελέτ Σακέντ μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του Ινστιτούτου Ασφαλείας INSS στο Τελ Αβίβ δήλωσε ότι είναι πλέον η στιγμή «να βοηθήσουμε τους Κούρδους, ένα αρχαίο δημοκρατικό και ειρηνικό έθνος, που δεν μπόρεσε ποτέ να έχει την δική του χώρα..»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου