Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΙ ΣΚΑΡΩΝΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ... ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!


ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Ρεκόρ μαζικής φυγής Εβραίων προς το Ισραήλ
2222

Όλα τα ρεκόρ έχει σπάσει η μαζική φυγή των Εβραίων από την Ευρώπη και την βόρειο Αμερική προς το Ισραήλ.
Ο αριθμός των Εβραίων που μετοίκισαν στο Ισραήλ είναι ο μεγαλύτερος εδώ και δώδεκα χρόνια και δείχνει πως ή κάτι περιμένουν, ή κάτι προσπαθούν να αποφύγουν, ή το πιο πιθανό να επιτύχουν και για τον λόγο αυτό πηγαίνουν προς το Ισραήλ παρά του ότι η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή είναι εκρηκτική και ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί με ανυπολόγιστες συνέπειες.


ΕΩΡΑΙΟΙ

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Νίκος Χειλαδάκης το θέμα έχει μεγάλη σημασία γιατί ο όγκος αυτών που μετοικούν προς το Ισραήλ εγκαθίσταται σε περιοχές που ανήκουν στους Παλαιστίνους δημιουργώντας έτσι νέες εστίες εκρηκτικής έντασης.
Οι περισσότεροι από τους Εβραίους που μετοικούν στο Ισραήλ προέρχονται από τις χώρες Γαλλία, Ουκρανία και Ρωσία, ενώ παρατηρείται ρεύμα και από τις ΗΠΑ και τον Καναδά.




Το τελευταίο έτος συγκεκριμένα 15.000 προήλθαν από την ανατολική Ευρώπη, 9.330 από την δυτική Ευρώπη και 3.770 από την βόρειο Αμερική.
Το κύμα φυγής προς το Ισραήλ αναμένεται να ενταθεί καθώς η προπαγάνδα επαναπατρισμού στην Σιών έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε πολλές χώρες με κύριο σκοπό την ανασύσταση του μεγάλου Ισραήλ της Βίβλου.
crashonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου