Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ κ.λ.π.ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΌ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΓΚΕΝ!Ο πρόεδρος της Κομισιόν, με επιστολή του προς τον Σλοβένο πρωθυπουργό, ενθαρρύνει και «κατευθύνει» την αποστολή ευρωπαϊκού στρατού στα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα - Απειλή διετούς «καραντίνας» για την Ελλάδα

Νέα αυστηρή προειδοποίηση και διορία έξι εβδομάδων για να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές, αναμένεται να δώσουν σήμερα στη χώρα μας Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Σουηδία και Δανία, κατά την σημερινή σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ για το ζήτημα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα επιβληθεί ιδιότυπη διετής «καραντίνα» στην χώρα μας, που ουσιαστικά θα τεθεί εκτός Σένγκεν. 

ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΡΕ... ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ στο υπουργείο Εξωτερικών ... νέα διεύθυνση «Θρησκευμάτων και Πολιτικής Διπλωματίας»ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥΣ! 

Στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ παραίτησαν τον διευθύνοντα σύμβουλο για να προσλάβουν και σύμβουλο και πρόεδρο - Στην ΕΑΒ δημιουργήθηκε θέση αντιπροέδρου, για να βολέψουν πολιτευτή των ΑΝΕΛ - Στο ΥΠΕΞ «σκαρφίστηκαν» μέχρι και νέα διεύθυνση, προκειμένου να την αναλάβει μετακλητός υπάλληλος τους

Στη φωτογραφία, στο βάθος, εικονίζεται ο πρόεδρος της ΕΑΒ, Χαράλαμπος Παπασπύρος
Δεν έχει τέλος η επιχείρηση βολέματος των «δικών τους παιδιών», που ξεκίνησε  η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της χώρας, με σκοπό να την βγάλει από τον βρόγχο των μνημονίων. 

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΒΙΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ εκ ΧΩΡΩΝ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε.

ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΜΑΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ!


Συναντήσεις ΑΝΥΠΕΞ Ν. Ξυδάκη με Αν. Υπουργό Τουρισμού Ε. Κουντουρά και φορείς του τουριστικού τομέα (ΥΠΕΞ, 25.01.2015)
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, κ. Νίκος Ξυδάκης, συναντήθηκε, σήμερα, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με την Αναπληρωτή Υπουργό Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά. Θέμα της συνάντησης αποτέλεσαν οι ενέργειες του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με το ζήτημα της χορήγησης θεωρήσεων εισόδου (visa).

TO ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΞ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΥΡΩΠΗ...Τώρα που συνελήφθη αξιωματούχος κατσαπλιάς... μήπως δα σκέπτεται να εκμεταλλευτεί την περίπτωση; Δεν προσδοκούμε ΟΥΔΕΝ ...αλλά λέμε μπας και μπορούμε να κάνουμε ...ουσιαστική εξωτερική πολιτική!

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ, ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ! ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!


Μια αποκάλυψη που αποδεικνύει ότι το πρόβλημα τωνανεξέλεγκτων προσφυγικών ροών δεν βρίσκεται στο Αιγαίο, αλλά στην Τουρκία,κάνει η τουρκική εφημερίδα Radikal.

Όπως γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης δημοσιογράφος, συγγραφέας και τουρκολόγος,το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην Σμύρνη είναι μεγάλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου