Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΓΑΝ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΤΟ ΚΚΕ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:  "Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΜΕΤΑΞΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!



Δείτε τι έλεγαν το «40» οι κομουνιστές όταν όλος ο λαός μας με πρώτο τον Μεταξά βροντοφώναζε δυνατά το όχι!

Διαβάστε και αηδιάστε ή καλύτερα πάρτε ένα πανί-βρακί και σαλτάρετε στις διαδηλώσεις του ιστορικά εγκληματήσαντος,  περήφανου κόμματος ΚΚΕ!


“Καλούμε τους πολεμιστές μας ν’ αρνηθούν να πολεμήσουν πέρ’ απ’ τα...σύνορα της πατρίδας μας. Τί ζητάμε στην Αλβανία; Πού μας πάνε; Ο λαός μας δεν θέλει δεύτερο Σαγγάριο! Παίρνοντας αυτή την απόφαση, οι πολεμιστές μας να υποβάλουν στους αντιπάλους απέναντί τους προτάσεις ειρήνης, δίχως προσαρτήσεις και αποζημιώσεις. Να παρουσιαστούν ομαδικά κι ένοπλα στους ανωτέρους τους ζητώντας συμμετοχή στις προσπάθειες τους. Να στείλουν τελεσίγραφο στην πουλημένη ιμπεριαλιστική κυβέρνηση ζητώντας την ειρήνηκαι θυμίζοντάς της πως τους κάλεσε στα όπλα μονάχα για να διώξουν απ’τα ελληνικά εδάφη τον Ιταλό καταχτητή. Η λύση των μειονοτικών ζητημάτων ν’ αφεθεί στους ίδιους τους ενδιαφερόμενους ελληνικούς κι αλβανικούς πληθυσμούς. Κι αν η κυβέρνηση αρνηθεί, σύσσωμος ο στρατός -περιφρουρώντας ταυτόχρονα τα σύνορα της πατρίδας μας- να ενωθεί με τον λαό για την ανατροπή της. Καλούμε όλη την εργατική τάξη σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές να εφαρμόσει το πιο φαρδύ ενιαίο εργατικό φιλειρηνικό μέτωπο στα εργοστάσια και στις επιχειρήσεις, με τους αρχηγούς και με τη βάση, με όλους όσους συμφωνάνε για το γκρέμισμα της βασιλομεταξικής σπείρας, τη σύναψη ειρήνης και τον προσανατολισμό προς τη Σοβιετική Ένωση και να παλέψουν με συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, με μαζικές απεργίες, οικονομικές και πολιτικές. Ιδιαίτερα οι εργάτες μεταφορών, ναυτεργάτες, σιδηροδρομικοί, αυτοκινητιστές να σαμποτάρουν με κάθε τρόπο την μεταφορά πολεμοφοδίων και οι εργάτες των πολεμικών εργοστασίων να κωλυσιεργήσουν όσο μπορούν την παραγωγή… Για τη σωτηρία του λαού και της πατρίδας μας οι κομμουνιστές μπαίνουν στις πρώτες γραμμές του αγώνα. Ζήτω το ηρωικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας! Ζήτω το μέτωπο εθνικής σωτηρίας-ειρήνης!Κάτω η πουλημένη ιμπεριαλιστική βασιλομεταξική σπείρα που έφερε τον πόλεμο στη χώρα μας! Ειρήνη να σώσουμε το λαό και την Ελλάδα μας! Ζήτω η ειρηνόφιλη Σοβιετική Ένωση πού με τη βοήθεια της θα σώσουμε τον λαό, την πατρίδα μας και την ειρήνη!

7 Δεκέμβρη 1940 Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ («Το ΚΚΕ από το 1918 ως το 1931», με παράρτημα κειμένων της περιόδου 1932-1941)

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΚΕ –ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, δηλαδή Εβραιοσιωνιστές-παγκοσμιωτές … όπως ακριβώς και σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου