Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΤΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ... ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ...

"Με άφησε έγκυο" καταγγέλλει η ερωμένη του ομογενή ιερέα



Με άφησε έγκυο καταγγέλλει η ερωμένη του ομογενή ιερέα
Nέες αποκαλύψεις που σοκάρουν έκανε η 45χρονη Έθελ Μπουζάλας που πρωταγωνιστεί μαζί με τον ομογενή ιερέα Γεώργιο Πασσιά σε "ροζ" βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου. 
Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα  της New York Post, σε γράμμα που έστειλε στον επίσκοπο Αντώνη Παρόπουλο, η Περουβιανή μητέρα τριών παιδιών, αναφέρει ότι νιώθει "προδομένη" και σημειώνει ότι χρησιμοποιήθηκε από τον 67χρονο ιερέα, ο οποίος όπως υποστηρίζει ότι την άφησε έγκυο.
Στο ίδιο γράμμα τονίζει ότι υποψιάζεται πως δεν ήταν η πρώτη του ερωμένη. «Δεν τολμώ να ρωτήσω αν ο πατέρας Γεώργιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, αν και φαίνεται να... το έχει κάνει;» αναφέρει.

ΡΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ... Αλλά πως γίνεται αυτοί οι ψευτο- κουλτουριάδες της αριστεράς να έχουν τόσο παραδάκι;Σε αγγελία τους βρήκε ο επίσης πλούσιος Τσίπρας;


ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ...

Μείζον πολιτικό προβλημα για την κυβερνηση απειλούν να δημιουργήσουν...
φακελοι με στοιχεία-«φωτιά» για τα πόθεν έσχες δύο νυν υπουργών.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, υπουργός είχε... ξεχάσει για τρία χρόνια να δηλώσει ένα εκατ. ευρώ, πράγμα που έκανε με συμπληρωματική δήλωση φέτος

ΕΡΩΤΑΜΕ: ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ; ΘΑ ΕΞΑΕΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ...

...ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής, 16 Οκτωβρίου, θα ψηφιστεί το πρώτο κρίσιμο πολυνομοσχέδιο...
με τα 48 προαπαιτούμενα μέτρα, σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (πατέντα)

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο-
 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:
Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογίαΠολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...
__________________________________
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ! ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ! ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΝΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ- Και υπ΄΄οψιν:ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ αυτό το καρεδάκι να σας το βάζουμε καθημερινά... Απλά ανατρέξτε σε όλο το εύρος της πρώτης σελίδα μας κι ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ κάντε ΚΛΙΚ στις ενότητες και θα έχετε ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ. 
ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΧΆΡΙΣ ΣΤΟ GOOGLE. Παράδειγμα:Αν πάτε πιο κάτω και συναντήσετε το ίδιο αυτό καρεδάκι... με προγενέστερη ημερομήνια... ΚΑΝΤΕ απλά κλικ ... στην ενότητα που θέλετε και θα έχετε στο πιάτο τα νέα της σήμερον, της τελευταίας στιγμής! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑ...Δεν χρειάζεται να τρέχετε από χωρίον εις χωρίον, από blog  σε blog. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ!

Μπορείτε ελεύθερα να υιοθετήσετε την πατέντα, και στο δικό σας blog αλλά όπως έχει εδώ! Βοηθάει στην πλήρη ενημέρωση των αναγνωστών σας και σας επιτρέπει να αναδεικνύετε τη δική σας αποκλειστική θεματολογία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου