Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ...ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ! ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ!


ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ!
ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΑΝ
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ!
ΑΥΡΙΟ –ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ 9/ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!- ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ. 


΄Οχι δεν θα είναι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών ..αλλά η Ελένη Ανουσάκη γνωστή ενζενύ που παλαιού καλού ελληνικού κινηματογράφου!

Το προαγγελτήριο του Μνημοσύνου το διαβάσαμε στο face book της δροσερής πάντα ελληνίδας ηθοποιού και νυν συνταξιούχου βουλευτού κ. ΕΛΕΝΗΣ ΑΝΟΥΣΑΚΗ!


Η ΕΛΕΝΗ ΑΝΟΥΣΑΚΗ : Γεννήθηκε στην Αθήνα την 1 Μαΐου 1944. Γονείς της είναι η ηθοποιός Μαλαίνα Ανουσάκη και ο τενόρος της λυρικής και πρωταγωνιστής της επιθεώρησης, Ευάγγελος Ανουσάκης.

Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1950 σε ηλικία έξι ετών. Ήταν το μωρό που κρατούσε η Ελένη Χατζηαργύρη στην ταινία Αμάρτησα για το παιδί μου, κ.λ.π....

ΙΔΟΥ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ F/B THΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ!
Παν. Παρατηρητης
Θα είναι τιμή μου -και μεταθανάτιος χαρά, να παρευρεθείτε στο ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΟΥ που θα γίνει στον Ι.Ναό της Π.Φανερωμένης στο Χολαργό...το πρωϊ στις 10 ή ώρα…

Αμέσως πιο κάτω διαβάζουμε το εξής ακατανόητον-γρίφον:


Λοιπόν, κυρία Ανουσάκη, Θυμίζω: πριν από 20 χρόνια περίπου με είχες πεθάνει από μια.. ραδιοφωνική σου συνέντευξη ..΄Οντας πεθαμένος σε είχα ξεχάσει. Σε θυμήθηκα χθες... όταν κάποιος άλλος ..συλλυπήθηκε χθες έναν από τους γιούς μου για τον εκ νέου …οδυνηρό χαμό μου.. προ εβρομάδας! . 

 Οπόταν άρχισα να ειδοποιώ τεθνεόντες και ζώντες... να προσέλθουν στο αυριανό μνημόσυνό μου.!!Για το ποιός είναι ο άνθρωπος που τον έχουν ήδη πεθάνει δις πλήζ στην ιστοσελίδα...www.pressliberty.wordpress.com ..όπου θα με απολαύσεις και στους γάμους του Σκορπιού-Ωνάση... σε χτεσινό ρεπορτάζ... . Να είσαι πάντα καλά και δροσερή! ΣΕ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΌΠΟΥ ΔΕΙ!

Εξηγούμαστε τι ακριβώς συμβαίνει.

Προχθές Παρασκευή ενεφανίσθη στα γραφεία του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ που διευθύνει ο Μάκης Βραχιολίδης, υιός του Αποστόλου, ένας φίλος του και…περίλυπος του είπε:
--Μάκη τα συλλυπητήρια μου για τον θάνατο του πατέρα σου… ήταν σπουδαίος άνδρας!
Κόκκαλο ο Μάκης
-- Τι είναι αυτά που λες; Ποιός σου το είπε;
--Από την εκκλησία της Αγ. Τριάδας Χολαργού μου τό είπανε!
--Σιγά και θα δούμε… 
Τηλεφωνεί στον Ι. Ναό και ο καντηλαναύτης ομολογεί ότι ναι αυτοί ισχυρίστηκαν ότι πέθανε ο Απ.Βραχιολίδης.Τα είχαν μπερδέψει όμως. Διότι πριν από μια εβδομάδα όντως έφυγε από τη ζωή ο πατέρας ενός άλλου δημοσιογράφου και φίλου του Μάκη…του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου. Καθησύχασε…Αν και δεν ανησύχησε ιδιαιτέρως, διότι το προηγούμενο βράδι είχε εύχαρη επικοινωνία μετά του πατρός του.
΄Ομως πρόλαβε να μεταβιβάσε στη μητέρα του το το απροσδόκητο συμβάν και η οποία ενημέρωσε εν συνεχεία τον άντρα της που ήδη ήταν στο γραφείο του…
--Που είσαι καλέ εσύ; Σε ψάχνουμε…Καλέ ζείς;
Του αφηγείται το στόρυ και εκείνος εν ψυχρώ και με το γνωστό χιούμορ του της λέει:
--Λοιπόν, κυρά μου, αγάπη μου, δεν θα παραλείψεις την Κυριακή πρωΪ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΌ ΜΟΥ!.. ΠΡΌΣΕΞΕ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟ!..αντέδρααε αυτόματα ο Απ.Βραχ… με σπαρταριστό  μαύρο χιούμορ!
Τηλεφώνησε και στον Μάκη και σε άλλους δικούς του που ήξεραν ήδη το μαντάτο… και κατά την ίδια ρότα τους προσκάλεσε όλους στο ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ του! ΄Ηταν προφανές ότι έπεφτε πολύ γέλιο..


ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΝΗ ΑΝΟΥΣΑΚΗ ήταν η πρώτη που βιάστηκε να… πεθάνει τον Απ.Βραχιολίδη.

Πριν από 20 χρόνια περίπου ήταν καλεσμένη σε κάποια ραδιοφωνική εκπομπή …και ισχυρίστηκε ότι ο Βραχιολίδης είναι πεθαμένος!
Πως της κατέβηκε; Κύριος οίδε! Συγχύστηκε προφανώς από την ερώτηση του ανθρώπου που της έπαιρνε συνέντευξη… που την ρώτησε για την περιπέτειά της με το τόπλες…

Η Ανουσάκη στα πρώτα καλλιτεχνικά βήματά της, έκανε μια φωτογράφιση στο Συντριβάνι της Θεσσαλονίκης με τα μαστάρια της…εξωπεταγμένα! Σιγά τα λάχανα! Αν κρίνει κανείς με τα σημερινά ξεκολιάσματα! ΄Οχι σπουδαία πράγματα. ..΄Ετσι για να γίνει ντόρος… αλλά τη συνέλαβαν οι αστυνομικοί για προσβολή δημοσίας αιδούς! Καμιά σχέση με τα σημερινά.Η Ανουσάκη εξ άλλου σ΄όλη την καλλιτεχνική πορεία της δεν έδωσε δείγματα ελαφρόμυαλης!



ΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ !!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ.
ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ;Ε, τέτοια ήταν η εποχή!
Ο Βραχιολίδης παρακολουθούσε τα τσαχπίνικα της Ανουσάκη, η οποία συχνά επισκέπτονταν το γραφείο του στη ΒΡΑΔΥΝΗ.Φαίνεται ότι είχε δώσει έμφαση στο TOPLESS της ηθοποιού κι αυτό είχε στο νου της, όταν ρωτήθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή για το τόπλες της… ΄Ηθελε από τη ζωή της να απαλείψει την περίπτωση και οπότε με μια υποτιμητική αποστροφή είπε…

--Α, ναι… κάποιος δημοσιογράφος τα έγραψε αυτά… ο Βραχιολίδης, νομίζω ότι έχει πεθάνει πια…Δεν είναι αλήθεια αυτά!

Εδώ πρόκειται περί χοντρού καλλιτεχνικού θράσους που θάλλει σε όλο το ευαγές κύκλωμά τους. 
Αρνιούνται τα πράγματα που έκαναν και τα ρίχνουν σε δημοσιογράφους, και εν προκειμένω σε.... πεθαμένον δημοσιογράφο!

Πρέπει την εποχή που απαρνήθηκε εαυτόν της να ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κι οπότε έπρεπε να μην έχει τέτοιες σκιές, που εμείς κάθε άλλο παρά τις εκλαμβάνουμε έτσι.

Νεαρή χαριτωμένη, δροσερή και λαχταριστή ήταν η Ελένη Ανουσάκη και τι σάμπως έκανε;  Άφησε ελαφρώς να φανεί το στηθάκι της. Καλλιτέχνης ήταν το κορίτσι..
Ωραία μια και θέλησε να πεθάνει, λόγω ΠΑΣΟΚ το παρελθόν της, πέθανε του καλού καιρού και τον Βραχιολίδη !!!… ΄Ιδου τα δημοσιεύματα της εποχής! (μεγενθύνονται με κλικ)




ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΗΤΑΝΒ ΤΟ ΤΟΠΛΕΣΣ ΤΗΣ
ΑΝΟΥΣΑΚΗ! Κι όμως η φουκαριά το απαρνήθηκε
και τα φόρτωσε στις ψευτιές του πεθαμένουθ
Βραχιολίδη! Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ...ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ
ΚΙ ΕΔΩ ΕΠΙΣΗΜΑ!


Ε, κατόπιν τούτου εις μνήμην του δαιμονισμένου -βρυκολακιασμένου-μια και τον έχουν πεθάνει δυο φορές-  Βραχιολίδη, ευελπιστούν οι πάντες ότι η συνταξιούχος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ερίτιμος κ. Ανουσάκη 71 ετών σήμερα ότι θα παραστεί στο Μνημόσυνο.΄Οχι δεν θα μοιραστούν κόλυβα… εις μνήμην του. ΜΟΝΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙVIDEO CLIPS του 1964

Δείτε όμως και τα ρεπορταζ της εποχής εκείνης





"Το τολμηρό «φόρεμα τόπλες» παραλίγο να στείλει την Ελένη Ανουσάκη στο ... Το τολμηρό «φόρεμα τόπλες» παραλίγο να στείλει την Ελένη Ανουσάκη στο κρατητήριο. Η αστυνομία το 1964 της απαγόρευσε την είσοδο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, με τη δικαιολογία της προσβολής της δημοσίας αιδούς 07/09/2015Κατηγορίες: FEATURED, LIFESTYLE, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣΕτικέτες: εισαγγελέας, Ελένη Ανουσάκη, Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, φόρεμα τόπλες Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το 1960 και μέχρι το 1965 ονομαζόταν Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου. 


Η ΕΛΕΝΗ ΑΝΟΥΣΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ,,,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;


Η διοργάνωση γινόταν κάθε Νοέμβριο και οι καλύτερες ταινίες βραβεύονταν με τον «Χρυσό Αλέξανδρο». Στα πρώτα του βήματα το Φεστιβάλ, εκτός από κινηματογραφικό, είχε και κοσμικό ενδιαφέρον. Πολλές εμφανίσεις συζητήθηκαν και έγιναν αιτία για δημοσιότητα, αλλά και μπελάδες για τις πρωταγωνίστριες και τους ανερχόμενους σταρ της οθόνης. Ήταν εποχή όπου που δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη και άστραφταν μόνο τα φλας των φωτογράφων. Η Μις Υφήλιος στο Φεστιβάλ Το 1964 το Φεστιβάλ βρέθηκε στο επίκεντρο για τις ωραίες παρουσίες, αλλά και τις «σκανδαλώδεις» εμφανίσεις, που προκάλεσαν ακόμα και την παρέμβαση του εισαγγελέα. Οι εφημερίδες σχολίασαν την παρουσία δύο καλλονών της εποχής. Της Κορίνας Τσοπέη, η οποία το προηγούμενο καλοκαίρι είχε στεφθεί Μις Υφήλιος, φέρνοντας για πρώτη φορά τον τίτλο στην Ελλάδα και της «συναδέλφου» της Μπόμπι Τζόνσον (Μις Η.Π.Α). Η Κορίνα Τσοπέη και Μπόμπι Τζόνσον στη ΔΕΘ «Θα αποτελέσει γεγονός η άφιξη στη Θεσσαλονίκη, για να παρευρεθεί στο Φεστιβάλ, της Μις Υφηλίου Κ. Τσοπέη, η οποία θα συνοδεύεται και από τη Μις Αμερική. Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ ετοιμάζει υποδοχή κατά τρόπο αμερικάνικο. Μεγάλη πομπή αυτοκινήτων θα συνοδεύει τις δύο καλλονές, κατά τη διαδρομή τους από το αεροδρόμιο στην πόλη», έγραφε το ρεπορτάζ. Οι κοπέλες τράβηξαν την προσοχή με την ομορφιά τους και το κομψό τους στυλ. 

Η εμφάνιση της Ανουσάκη που παρά λίγο να την οδηγήσει στο κρατητήριο Την παράσταση στις στήλες των κοσμικών όμως, έκλεψε η ηθοποιός Ελένη Ανουσάκη, η οποία πραγματοποίησε μια πολύ τολμηρή εμφάνιση, για την εποχή.

 Η ηθοποιός, που ξεχώριζε εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο και για την εξωτερική της εμφάνιση, φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, το περίφημο «φόρεμα τόπλες». Το ρούχο, που ακόμα και σήμερα θα χαρακτηριζόταν τολμηρό, το 1964 προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο οποίος μέσω αστυνομικών, προειδοποίησε την ηθοποιό ότι θα συλλαμβάνονταν για προσβολή της δημοσίας αιδούς. «Η ατμόσφαιρα είχε πάρει μια τέτοια διονυσιακή τροπή, που ο Εισαγγελεύς αναγκάστηκε με τρόπο να συστήσει στην ορχήστρα να παύσουν οι ημίγυμνες αυτές επιδείξεις», έγραψαν οι εφημερίδες. Μάλιστα για να αποφευχθούν περαιτέρω αντιδράσεις που θα δημιουργούσαν σκάνδαλο, οι αστυνομία, εμπόδισε την είσοδο στην Ανουσάκη. Η ηθοποιός συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αρχών και την επόμενη ημέρα ντύθηκε πιο σεμνά. ..."

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/to-tolmiro-forema-toples-paraligo-na-stili-tin-eleni-anousaki-sto-kratitirio-i-astinomia-to-1964-tis-apagorefse-tin-isodo-sto-festival-kinimatografou-me-ti-dikeologia-tis-prosvolis-tis-d/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου