Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΑΜΠΗΣ ΖΑΝΝΙΑΣ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ...
ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ. ,Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΖΑΝΝΙΑΣ, ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

Μια μικρή ευχάριστη έκπληξη αντιμετώπισε, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου Απ.Βραχιολίδης, κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου του ΣΕΓΑΣ για τη φετεινή διοργάνωση του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Λόγω μικρής απόστασης των γραφείων της ΕΣΔ από το ξενοδοχείο ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ αποφάσισε ο βετεράνος ρεπόρτερ να παρακολουθήσει ο ίδιος το γεγονός Και εκεί ήρθε η αποκάλυψη. Υπεύθυνος διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΣΕΓΑΣ είναι ο κ. Μπάμπης Ζαννιάς, μέλος της ΕΣΔ!

Δεν το ξέραμε, όπως δεν ξέρουμε και τις λοιπές ιδιότητες των μελών μας, διότι απλά... η ΕΝΩΣΗ δεν ζητάει, πέραν των αναγκαίων, άλλα στοιχεία... για ποικίλους λόγους...που ανάγονται στην ιστορία... του μπλογκινγκ στην Ελλάδα.

Η χαρά υπήρξε εύλογη κι αυθόρμητη κι από τις δυο πλευρές. Ο κ. Ζαννιάς, πέραν του σοβαρού πόστου που κατέχει στον ΣΕΓΑΣ διατηρεί κι ένα συμπαθές ενημερωτικό σάϊτ που καλύπτει την Βοιωτία ( Ορχομενός, Λειβαδιά κ.λ.π).  Το σάϊτ είναι: asopichos.gr (ευκαιρία να μάθετε τι σημαίνει το όνομα αυτό)... Ο δήθεν πολυγνώστης Βραχιολίδης, δεν το ήξερε!

Να είναι καλά ο συνάδελφος και με επιτυχίες πάντα και στα δύο πόστα του: Στο ΣΕΓΑΣ και την ιστοσελίδα του.
Διαβάστε και την αμέσως πιο κάτω ανάρτηση... και διαπιστευθείτε στον ερχόμενο Μαραθώνιο για της 8.11.15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου