Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Βουλγαράκης: Αν είσαι αριστερός και το νόμιμο και το παράνομο είναι ηθικό - «Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλληλοκαλύπτονται στην παρανομία»


Στο ζήτημα των πόθεν έσχες υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης, δηλώνοντας «εντυπωσιασμένος» από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα σχετικά θέματα.

«Όλα τα... 

στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλληλοκαλύπτονται, όχι στη νομιμότητα άλλα στη παρανομία», σημειώνει ο κ. Βουλγαράκης για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως «αν είσαι Αριστερός και το νόμιμο και το παράνομο είναι ηθικό».

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα θέματα που αφορούν τα Πόθεν Έσχες των Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σας θυμίσω ότι η αρμόδια επιτροπή, μ έστειλε στη δικαιοσύνη για ένα λογαριασμό που δεν ήταν καν δικός μου και για ένα ποσό ασήμαντο σε σχέση μ αυτά που ακούγονται σήμερα.

Η δικαιοσύνη φυσικά με αθώωσε ομόφωνα. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό.

Το θέμα είναι ότι παρά το είχα προσκομίσει στην επιτροπή όλα τα έγγραφα που αποδείκνυαν ότι δεν είχα σχέση με όσα γραφόταν και τις διάφορες φήμες , υπήρξαν δεκάδες δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ εις βάρος μου, εννοείται τα ΜΜΕ έλεγαν τα απίστευτα και η αντιπολίτευση φυσικά στα κάγκελα!!!

Σήμερα, πριν καν συνεδριάσει η επιτροπή, ο Πρόεδρος της Βουλής (αναρμόδιος παντελώς) δηλώνει ότι είναι όλα καλά!!!

Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλληλοκαλύπτονται, όχι στη νομιμότητα άλλα στη παρανομία !!!!
Συμπέρασμα: αν είσαι Αριστερός και το νόμιμο και το παράνομο είναι ηθικό. Αν δεν είσαι... τη πάτησες!

Καλημέρα σας και μην απορείτε γιατί η παράταξη σέρνεται...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου