Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΒΡΕ ΠΩΣ ΜΑΖΩΧΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ -ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΚΟΛΧΟΖ ΤΑ ...ΕΒΓΑΛΑΝ;

Ένταση στην ομιλία του Αμυρά: Είστε η εκατομμυριούχος Αριστερά - ΒΙΝΤΕΟ


Μικρής έκτασης ένταση στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργου Αμυρά, ο οποίος χαρακτήρισε την κυβέρνηση «εκατομμυριούχο Αριστερά».

«Ποια... Αριστερή κυβέρνηση; Είναι

 αριστεροί οι υπουργοί που έχουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, τις καταθέσεις του έξω και δεν τα φέρνουν εδώ να στηρίξουν το τραπεζικό σύστημα; Είναι αριστερός ο υπουργός που ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες του το ένα εκατ. ευρώ; Μα πόσα εκατομμύρια ευρώ έχετε κύριε Μαντά εσείς οι αριστεροί και δεν ξέρετε που τα βάζετε; Αυτή δεν είναι η κυβερνώσα Αριστερά, είναι η εκατομμυριούχος Αριστερά. είστε η εκατομμυριούχος Αριστερά», είπε χαρακτηριστικά και υπήρξε έντονη αντίδραση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Αμυράς συνέχισε λέγοντας: «Είναι αριστερή πρακτική να πηγαίνεις από την Αθήνα στο Αίγιο με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ; 185 χιλιόμετρα; Σας βρωμάει το ΚΤΕΛ; πρέπει να πάρει ο υπουργός σας το ελικόπτερο; Αυτή είναι η εκατομμυριούχος κυβερνώσα αριστερά».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου