Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Καλά άλλη ημερομηνία δεν βρήκαν; Οι Ρώσοι νεόπλουτοι -νέοι κτήτορες του Σκορπιού, θα κάνουν γάμους στις 21 Οκτωβρίου, ενώ ο Ωνάσης ετέλεσε τους δικούς του στις 20 ...πριν 47 χρόνια!!

ΣΣκορπιός: Μπουζούκια, μπαλαλάικες και σαμπάνιες στο γάμο της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας!

Σκορπιός: Μπουζούκια, μπαλαλάικες και σαμπάνιες στο γάμο της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας!

Όλα έτοιμα για το γάμο της χρονιάς - Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα παντρεύεται τον Χουάν Σαρτόρι, με τις αποκαλύψεις για το γλέντι και τα μέτρα ασφαλείας να διαδέχονται η μία την άλλη...

Στιγμές δόξας θα ζήσει μεθαύριο Τετάρτη ο άλλοτε παράδεισος του Αριστοτέλη Ωνάση, καθώς ο Ρώσος ολιγάρχης Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ ετοιμάζεται να ανοίξει σαμπάνιες και να δώσει το σύνθημα για ένα τρικούβερτο γλέντι, με αφορμή το γάμο της κόρης του. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι της Παναγίτσας, δίπλα από τους τάφους της οικογένειας Ωνάση, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso το γλέντι θα ντύσουν μουσικά μπουζούκια και μπαλαλάικες. Το πιθανότερο είναι η γαμήλια δεξίωση να γίνει στη ροζ βίλα, οι πόρτες της οποίας θα ανοίξουν για πρώτη φορά μεθαύριο. Η 26χρονη Εκατερίνα, πριν ντυθεί νύφη, αναμένεται να ξεναγήσει τους εκλεκτούς καλεσμένους στο νησί αλλά και να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του στολισμού και του μενού, με τα γκουρμέ φαγητά...

ΦΩΤΟ από Εφημερίδα Το ΒήμαΦΩΤΟ από Εφημερίδα Το Βήμα

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον Σκορπιό
Τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του γάμου είναι δρακόντεια. Μετά από αίτημα της εταιρείας του κ. Ριμπολόβλεφ την περασμένη Άνοιξη και τη συναίνεση του υπουργείου Ναυτιλίας, ο λιμενάρχης Λευκάδας απαγόρευσε τη διέλευση πλωτών μέσων μεταξύ των νήσων Σκορπιός και Σκορπίδι. Τις τελευταίες μέρες άντρες της ασφάλειας του Ρώσου ολιγάρχη ''χτενίζουν'' την περιοχή ώστε κανείς να μην μπορεί να έχει οπτική επαφή με το σημείο που θα γίνει ο γάμος.
Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα ανακοίνωσε τη απόφασή της να παντρευτεί, με συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής: «Θέλω να ανακοινώσω ότι παντρεύομαι και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που θα τελέσω τον γάμο μου στον Σκορπιό την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Θα γιορτάσουμε το γεγονός μέσα από μια σεμνή τελετή, στην οποία θα δώσουν το παρών μόνο η οικογένειά μας και οι στενότεροι φίλοι μας. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μέσα από αυτό το μεγάλο γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα, θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, Χουάν Σαρτόρι, στο νησί το οποίο έκανε διάσημο ο Ωνάσης. Ο 34χρονος σύντροφός της είναι Ελβετός πολίτης, που έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη και είναι επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία.
Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα λέει πως «Ο Σκορπιός σημαίνει τόσα πολλά πράγματα» για την ίδια και εκμυστηρεύεται: «Είναι το προσωπικό μου καταφύγιο που με βοηθά να ξεκουραστώ και να επιστρέψω πιο δυνατή στις υποχρεώσεις μου. Είναι το δεύτερό μου σπίτι, ο απόλυτος προορισμός για τις διακοπές μου» και προσθέτει: «Είναι επίσης ένα ιερό μέρος, γεμάτο ιστορία, παράδοση και σεβασμό. Όλα αυτά οφείλονται στην κληρονομία που άφησε πίσω του ο Αριστοτέλης Ωνάσης».
Πληροφορίες: Εφημερίδα Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου