Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΡΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΟΥΝΩΝ!

ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ... ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΣΟΪ... ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΈΨΟΥΝ
ΤΑ ΝΗΣΙΑ  ΜΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

Αυτό το πρόστυχο χάπι θα δώσει στον Τσίπρα ..ο οποίος πάντως χθες στη Βουλή υπήρξε όντως σθεναρός στο ΟΧΙ του για τις πουστιές που κατεγάζονται οι βάρβαροι της Μέρκελ!

ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΜΕΡΚΕΛ ... ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! 


Η γερμανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να μειώσει τις οικονομικές της απαιτήσεις από την Ελλάδα στην περίπτωση που η Αθήνα δεχθεί να παραμείνουν στη χώρα περισσότεροι πρόσφυγες, αναφέρει το γερμανικό οικονομικό περιοδικό WirtschaftsWoche.
25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ... ΕΠΕΤΕΙΟΣ Η ΑΠΟΦΡΑΣ ΗΜΕΡΑ;


Φέτος είναι η 25/χρονη επέτειος της τηλοψίας μας. Κάποιοι το γιορτάζουν και κάποιοι σκεπτικιστές κουνάνε το κεφάλι τους με θλίψη. Διότι ως γεγονός τεχνολογικής κατάκτησης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τηλεόραση άλλαξε τις συνήθειες των Ελλήνων... Πλην όμως σήμερα διαπιστώνεται ότι το τηλεοπτικό προϊόν αντί να ευεργετεί έχει καταντήσειι σκουπιδαριό στην πλειοψηφία των προγραμμάτων. Κι αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην ποιότητα των ανθρώπων που διακονούν το μέσο... Δεν έχετε παρά να δείτε το τσούρμο των υποκειμένων που συνωστίζονται στα πορνοκάναλα, όπως εύστοχα τα αποκαλεί ο λαούς, που έχει ελαχίστη αιδώ. Δείτε πιο κάτω τι γράφουν οι πανηγυριώτες της ...επετείου... Τι δικές μας τις γκρίνιες ...τις βιώνετε δεν χρειάζεται να τις αναλύσουμε...

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ κ.ΚΟΤΖΙΑ; ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ...ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ;

Νίκος ΚοτζιάςΣφοδρή κόντρα στη Βουλή για την επιστολή του ΥΠΕΞ -αρχηγού της Χρυσής Αυγής να αποκαλύψει την ύπαρξη εγγράφου με το οποίο το υπουργείο Εξωτερικών ζητούσε από τα κόμματα να εκφράσουν τις απόψεις τους για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου