Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

 Η συνεργάτιδά μας 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Ντορέτα Πέππα 
ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αν και αριστερής καταγωγής και Γαλλοσπουδαγμένη (σπούδασε Γαλλική φιλολογία) δεν χαρίζεται στους Γάλλους του 
Ολάντ! ,,Πλην όμως λεύτερο κι αδέσμετυτο πνεύμα…λαλεί αλήθειες,

Φωτογραφία της Ντορέτα Πέππα.
Αυτή η ελληνική "επένδυση" των Γάλλων (ανάμεσα σε πλήθος άλλες επενδύσεις του... ιδίου τύπου -αρπαγή, λεηλασία κ.λ.π. ειρηνικές εκδηλώσεις προς τον Ελληνικό Πολιτισμό), που δεν έχει επιφέρει ποτέ κανένα έσοδο και αποτελεί παράνομη ενέργεια και ξέπλυμα μαύρου χρήματος το κέρδος από την εκμετάλλευσή της ή το... διασυρμό της (σε σειρά δημοσιευμάτων, διαφημίσεων κ.ά. κερδοφόρων πηγών εμπαιγμού και ασέβειας), δε θα είναι σίγουρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων της επίσημης επίσκεψης του Ολλάντ στην Αθήνα. Οι Γάλλοι είναι κι αυτοί "φίλοι" μας, όπως και οι Γερμανοί και οι Άγγλοι... Δεν πάει να θίξουμε τα ευαίσθητα αυτιά τους! Ξεφτίλες!!!!!!!!

ΛΙΓΑ ΤΑ …ΑΖΥΜΑ (ΨΩΜΙΑ) ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

Απορία (;). Αυτόν τον Νετανιάχου δεν τον πιάνει ο διεθνής νόμος περί απαγόρευσης (αυστηρά!!!) της αμφισβήτησης του ολοκαυτώματος των Εβραίων; Δε θα κρίνω το τι είπε -γιατί δε μ' ενδιαφέρει, να σας πω την αλήθεια- απλά, ε, δεν μπορώ, με σκανδαλίζει και θα το πω! Τα "φιλαράκια του", οι ομοχάζαροι του Αμέρικα, δε νομίζω να το δουν με καλό μάτι το λογίδριό του. Φοβάμαι πως λίγα είναι τα ψωμιά του -συγγνώμη, τα άζυμά του, ήθελα να πω...

______________________________

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ... Μην απορείτε που άνθρωποι της Εκκλησίας προφητεύουν... σε δύσκολους καιρούς. Ο κόσμος ανησυχεί και το τελευταίο αποκούμπι του, είναι η εκκλησία... Γι αυτό και ο Τύπος προβάλλει τα σχετικά.

 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ISIS ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΡΗΤΗ!

Σημείωση δική μας: Φαντάζουν εξωφρενικώς υπρεβολικά όλα αυτά. Όμως, τα τελευταία χρόνια δεν ζούμε μια παράνοια; 
Διαβάστε το και τα συμπεράσματα δικά σας: 

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ" Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ !!! 

Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΑΝΤ-ΤΣΙΠΡΑ 
Αβάσταχτο...ελληνογαλλικό φλερτ!


«Κοίταζε τον ουρανό και τα παπούτσια του επειδή δεν μιλάει γαλλικά» γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ για τη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
Τη στάση του Αλέξη Τσίπρα μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη σχολιάζει σήμερα ο γαλλικός Τύπος, στο πλαίσιο της επίσκεψης Ολάντ στην Ελλάδα. ο Έλληνας πρωθυπουργός που δεν μιλάει γαλλικά , κοίταζε τον ουρανό και τα παπούτσια του, γράφει η εφημερίδα "Liberation". 

Με πολιτική ψυχραιμία πρέπει να αναγνωριστεί η επίσκεψη Ολαντ είναι κίνηση κατ΄αρχήν μόνον θετική για την χώρα και τον Τσίπρα... Το πόσο θα την αξιοποιήσει στο μέλλον, αυτό είναι άδηλο!


ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ 
Ολάντ και Τσίπρας συμφώνησαν στην ανάγκη των διαρθρωτικών αλλαγών 

Το περιεχόμενο της ελληνο-γαλλικής διακήρυξης


Το περιεχόμενο της ελληνο-γαλλικής διακήρυξης

Συμφωνία σε τέσσερις τομείς: 1)Συνεργασία στις μεταρρυθμίσεις, 2)Ανάπτυξη των οικονομικών και επενδυτικών ανταλλαγών, 3)Συνεργασία στους τομείς της εκπαίδευσης, των γλωσσών και των πανεπιστημίων και 4)Προσφυγική κρίση - μετανάστευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου