Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Α, ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ...

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΡΟΖΕ Κ.Κ.Ε. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ:
Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και η δικη μας ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ -ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ... ΓΙΑ ..ΤΑ ΠΑΝΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΙΔΑΝΙΚΆ , ΚΑΤΑ ΤΟΥ.. ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ...ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!
Για τα ελληνικά ιδανικά ΚΙΧ δεν βγάζουν.. ΄Οσο για τα πανανθρώπινα... το ζούμε σήμερα με το Μεταναστευτικό... Οι ιδανικοί της Δύσης κάνουν πως θα τους ξεφορτωθούν ..ανθρωπίνως! 

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:
Η 28η Οκτωβρίου του 1940, καθώς και ο Αγώνας της Αντίστασης φανερώνουν την ικανότητα και τη δύναμη του λαού να δίνει νικηφόρες λύσεις στα πιο αντίξοα αδιέξοδα, όταν γίνεται πρωταγωνιστής και υπεύθυνος της ίδιας του της ιστορίας. Κανένας εχθρός, όση υπεροπλία κι αν διαθέτει, δεν μπορεί να λυγίσει τη λαϊκή βούληση για την προάσπιση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.

Οφείλουμε να αποδίδουμε φόρο τιμής, σε όσους κι όσες θυσιάστηκαν για πανανθρώπινα ιδανικά, κατά τη διάρκεια του ελληνοΐταλικού πολέμου, αλλά και, συνολικά, στον μεγάλο αντιφασιστικό αγώνα. Οφείλουμε να μην λησμονούμε το σκοτεινό πρόσωπο και την απέραντη φρίκη του φασισμού.
Στη χώρα μας, όπου οι βαρβαρότητες του Β' παγκοσμίου πολέμου έχουν αφήσει ανεξίτηλα ίχνη, η φασιστική, νεοναζιστική και εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής εκμεταλλεύεται την πολύπλευρη κρίση, αλλά και το ξεθώριασμα της μνήμης, για να διαδώσει το μνησίκακο κήρυγμά της και να συνεχίσει το εγκληματικό έργο των ιδεολογικών της προγόνων.

Γι' αυτό και σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε όχι μόνο να συνεχίσουμε τους αγώνες για Δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη, της γενιάς της Εθνικής Αντίστασης, αλλά και να στρατευθούμε σε έναν πολύπλευρο πολιτικό, κοινωνικό και ιδεολογικό αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή φασισμού, σε κάθε μορφή υποτίμησης των εγκλημάτων του ή εξίσωσης των θιασωτών του με όσους κι όσες πάλεψαν για ελευθερία, αξιοπρέπεια και κοινωνική προκοπή.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ 27/10/2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:

Τα υπογραμμισμένα με κόκκινα, αποδεικνύουν ανεξίτηλα τη γύμνια των επαγγελματιών εγκληματιών της αριστεράς και πόσο ύπουλα έως χυδαία αντιμετωπίζουν το έπος του 1940…
*** Για ποια πανανθρώπινα ιδανικά ..θυσιάστηκαν οι οι ΄Ελληνες στα βουνά της Ηπείρου; Για τα ελληνικά ιδανικά πολέμησαν ΡΕ!

***Για ποιο αντιφασιστικό αγώνα παρλαπιπίζετε; Πουθενά σε όλο το ΕΠΟΣ δεν θα βρείτε τέτοιον όρο. Μόνον για την Ελλάδα πολεμούσαν, μόνον ύμνους ελληνικούς εκπέμπουν όλες οι γραφίδες της εποχής! Εγληματείτε και συνειδητά παραχαράσετε την ιστορία!

***Για ποιον αντιφασιστικό αγώνα μιλάτε ΡΕ;…Φασιστικό δεν ήταν το καθεστώς ΜΕΤΑΞΑ;.. Αυτός δεν είπε το ΟΧΙ στους Φασίστες του Μουσουλίνι; Γιατί έχετε εξαφανίσει τον Μεταξά;..και λέτε φρενοβλαβώς ότι το είπε …το ΟΧΙ ο λαός; Απλά ο λαός συμφώνησε με τον …φασίστα κυβερνήτη, που εξέφρασε απολύτως τη ψυχή των Πανελλήνων!

***Το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ποιός του είπε, ο λαός ή ο βασιλιάς Λεωνίδας της –επίσης- απολυταρχικής Σπάρτης; Γιατί πλαστογραφείτε της ιστορία; Να γιατί θεωρούμε τα εγκλήματα της ξενόφερτης ιδεοληψίας σας –Κομμουνιστών –Αριστερών-, ως ειδεχθή σε βάρος του λαού της πατρίδας αυτής!

*** Τη Χρυσή Αυγή γιατί την ανακατεύετε; Από που κι ώσπού είναι “εγκληματική” οργάνωση;΄Εχετε αποδείξεις που δεν έχουμε εμείς; ΄Ενα μαγαζάκι κομματικό είναι όπως κι ο ΣΥΡΙΖΑ κι εκμεταλλεύεται πανομοιότυπα τις πολιτικές συγκυρίες.. όπως κι εσείς ειδικά με τους κουκουλοφόρους σας, που τώρα μια και χουφτώσατε την εξουσία, λουφάζουν …μέχρι νεοτέρας!

***Αν ναι,  κάπου γράφετε και το “ενάντια” .. Γιατί όχι …”εναντίον”; Επιμένετε ακόμη και στην κακοποίηση της γλώσσας,ακόμη ένα έγκλημά του άπατου προοδευτισμού σας!




Το ολιγόλογο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ …δεν έχει να πεί τίποτε άλλο για την μεγάλη επέτειο. Επαναλαμβάνει τις γκρίζες και εμετικές κοσμοθεωρίες των ινστρούχτορων του, που εξακολουθούν αναχρονιστικά να ονειρεύονται την επιβουλή της δικτατορίας του προλεταριάτου στην Ελλάδα!
(Η.Ν.Α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου