Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ BLOGS ...ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΠΟ ΤΟ http://www.frappedoupoli.gr/2015/09/facebook.html (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ)

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ...ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK


Για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μέρες το Facebook καταρρέει και αφήνει “ξεκρέμαστους” τους χρήστες του σε όλον τον κόσμο…

Λίγο μετά τις 10 το δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης “έπεσε” και ακόμη δεν έχει επανέλθει.

Όπως είναι λογικό αυτή η συνεχιζόμενη πτώση του Facebook έχει αρχίσει να ξενίζει αρκετούς και άλλοι προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο.


Οι θεωρίες συνωμοσίας κάνουν λόγο για την αρχή του τέλους του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Ο όγκος δεδομένων καθημερινά είναι τεράστιος και όσο εξαπλώνεται σαν “ιός” τόσο θα δυσκολεύονται οι άνθρωποι που δουλεύουν στον ιντερνετικό κολοσσό να τον διαχειριστούν.

Οι πιο ψύχραιμοι πάντως θυμίζουν ότι σε λίγες μέρες θα κάνει ντεμπούτο το dislike button και όπως είναι λογικό χρειάζονται να γίνουν πολλά πράγματα και εργασίες ώστε να ενσωματωθεί ομαλά.

Όπως και να έχει, παρά το ότι το πρόβλημα διαρκεί για λίγα λεπτά της ώρας, το Facebook έχει πάψει τις τελευταίες ημέρες να είναι όσο σταθερό το γνωρίσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ενώ ακόμα και όταν επανέρχεται, αργεί χαρακτηριστικά σε όλες του τις λειτουργίες. Ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι παροδικό, γιατί οι εθισμένοι του Facebook σε όλο τον πλανήτη είναι σίγουρο ότι ακόμα και τα ελάχιστα λεπτά που περνούν χωρίς αυτό ζουν κάτω από σοβαρά… στερητικά σύνδρομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου