Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΕΤΣΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ …ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...

Μια ερώτηση:Ο Γιαννόπουλος του “ Χαμόγελου του παιδιού”τί δουλειά κάνει; Από που βγάζει μεροκάματο για να ζει; Μήπως τελικά ταϊζεται από μας, όπως υπογραμμίζεται στην παρακάτω επιστολή; 
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΦΙΑ 43.000 ΕΥΡΩ! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ; Ο ΛΑΟΣ ΠΑΛΙ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΗΣ!

"Είναι άδικο να επιβάλλεται ΕΝΦΙΑ σε ένα φορέα που το μόνο που κάνει είναι να προσφέρει στην κοινωνία”, επισημαίνει ο πρόεδρος του οργανισμού.
Το ποσό των 43.000 ευρώ καλείται να πληρώσει για ΕΝΦΙΑ το "Χαμόγελο του Παιδιού", όπως καταγγέλλει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος. 
Αυτή ε/ίναι η είδηση. 
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΣΟΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΥΡΑΝΝΟΥ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!


O μεγάλος πολιτικός και νομοθέτης Σόλων, ένας από τους 7 σοφούς της Αρχαιότητας, με τα όσα αναφέρει στον Επιμενίδη για τον Πεισίστρατο, δεν δίνει μόνο το περίγραμμα του τυράννου της Αθήνας ο οποίος παγίδευσε με τα ψεύδη και τις υποσχέσεις του τους Αθηναίους, αλλά.... 
Διαβάστε περισσότερα »

ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ... ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


 ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΔΗΛΩΣΟΥΝ 

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΤΗΣ 

ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΖΟΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ …

ΠΡΟΟΔΟΥ που δεν φοράνε 

γραβάτα; 

Δεν είναι κακόν να μη φοράς γραβάτα, αλλά τι θέλεις να δείξεις όταν δεν τι φοράς επιδεικτικά και σε σοβαρές δημόσιες εκδηλώσεις;Να είσαι λέτσος δικαιώμα σου , αλλά δείχνεις την απεραντοσύνη της ευτέλειάς κι αδειοσύνης σου όταν δεν τιμάς με μια καλή φορεσιά τον υψηλό φιλοξενούμενό σου. ΄Ολοι σε τούτο το τόπο “βάζουμε τα καλά” μας όταν έχουμε έναν επισκέπτη σπίτι μας.΄Ιδιες συμπεριφορές έχουν όλα τα έθνη.Αυτοί οι καραγκιόζηδες της Κυβέρνησης τι θέλουν να μας πουν με την ανάρμοστη εμφάνισή τους; Γιατί μας εξήγησαν ποτέ το ιδεοληπτικό μόρφωμά τους,  τι σημαίνει ...αριστερά; Μπας και ξέρουν σάμπως κι οι ίδιοι; Αποχαμένοι είναι! 

Φωτογραφία του Gerasimos Vrachiolidis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου