Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: "Για κοίταξε κ. Φίλη, δεν θέλουμε κουτσουκέλες..." Ο αφίλος Φίλης, είναι ένας ακόμη λαπάς της δημοσιογραφίας.Κάτι χειρότερο: Είναι κομματικός, είδος ΟΝΕΙΔΟΣ για τη δημοσιογραφία!

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΑΛΛΑ...

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΤΙΣΟΥΝ! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΦΙΛΗ!

Αναλυτικά ολόκληρη η επιστολή του Αρχιεπισκόπου την οποία έδωσε στη δημοσιότητα η Εκκλησία:  
"Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Κατά την διάρκεια της θητείας σας ως Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, είχαμε μία σύντομη...
μεν, ωστόσο έντιμη και συνεπή συνεργασία. Σήμερα, με την ιδιότητα πια του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο πλαίσιο της αγαστής επικοινωνίας και

Απολαύσατε τον Παπαδάκη στο ρόλο του του ΜΗ...ΜΗ.. του ξηλοκοπήματος Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλη. ΄Ενα αντράκι και μισό. Τέτοιος ήταν πάντα: ένας λαπάς και σουπιάς.Ποιεί όμως τον δημοσιογράφο! Και καυχιέται ότι αυτός... ο καραγκιόζης του Τύπου ότι δεν τον μήνυσαν ποτέ!!! Και γιατί να τον μηνύσουν; Ακίνδυνος είναι... Σκέτο λιβανιστήρι προς πάσαν κατεύθυνση! ΟΥΣΤ ΠΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ που παριστάνουν τον δημοσιογράφο!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ:

"ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ. ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ"! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!


Όποιοι νόμιζαν ότι ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν αντιμνημονιακός, πρέπει να αναθεωρήσουν άμεσα τη ψευδή τους εντύπωση. Σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Παπαδάκης, απευθυνόμενος στον Δ. Παπαδημούλη (ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ) τον οποίο είχε καλεσμένο στην εκπομπή....

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΠΑΤΑ ΑΜΑΘΕΙΣ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΑΝΗΘΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΚΙ ΟΡΑΜΑ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ! ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!

Αυτοί είναι οι νταβατζήδες. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Δεν φτάνει που τα μνημόνια τα τελευταία 5 χόνια  έχουν ρημάξει χιλιάδες επιχειρήσεις....
βάζοντας λουκέτο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται να τις εποτελειώσει. Αφού επέβαλλε φορολόγηση από το 26% στο 29% και προκαταβολή φόρου έως και 100% για τον επόμενο χρόνο, τώρα έρχονται να αρπάξουν τις τελευταίες οικονομίες του τζίρου των επιχειρήσεων, για να σώσουν -δήθεν- τα ασφαλιστικά ταμεία! 
Θα είναι ποσό εφάπαξ και θα υπάρχει εσαεί (σαν τον ΕΝΦΙΑ) το οποίο θα πηγαίνει υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων τα οποία τα ρήμαξαν οι ίδιοι οι πολιτικοί. Όσοι έπαιξαν τα αποθεματικά τους στο Χρηματιστήριο, εκείνοι που τα ξέσκισαν με το PSI! Έδωσαν τα αποθεματικά στους τοκογλύφους και τώρα ρημάζουν τις επιχιερήσεις λέγοντάς τους: πληρώστε τον λογαριασμό! 
Είναι ή δεν είναι νταβατζήδες; (http://indobserver.blogspot.gr/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου