Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Ελα...όμως που εμπλεκόμαστε κι εμείς...

ΝΕΟΣ ΗΧΗΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ... ΝΥΜΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα, η νέα ιδιοκτήτρια του διάσημου  ελληνικού νησιού.

(Βραχιολίδης: Αν με καλέσουν θα πάω ήσυχα! Αλλιώτικα θα κάνω απόβαση..όπως τόχω συνήθειο με τα νησιά  και τα σπίτια των διασήμων)***





Στο σημερινό ΒΗΜΑ-που αντιγράφηκε κι από άλλα ΜΜΕ φιγουράρει ρεπορτάζ αποκλειστικό της ρεπόρτερ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΣΦΕΤΣΑ.. ΄Ομως μέσα στο ρεπορτάζ παρενέβαλε και φωτό από τους γάμους του θρυλικού Ωνάση, όπου φυσικά δεσπόζει ο δικός μας θρυλικός βετεράνος πια  ΡΕΠΟΡΤΕΡ, και πρόεδρος της Ε.Σ.Δ. Στην άνω φωτό ..πρώτη θέση..(από δεξιά όπως βλέπουμε τώρα) Ο Βραχιολίδης με Ωνάση-Τζάκυ και τη μικρή τότε κορούλα της από τον Τζών Κέννεντυ, Καρολίνας που είναι σήμερα πρέσβυς των ΗΠΑ στην Ιαπωνία! Ιδού τι γράφουν σήμερα:



Γάμος στον Σκορπιό στα βήματα της Τζάκι!



Εκείνο το βροχερό απόγευμα της 20ης Οκτωβρίου 1968 ο Αριστοτέλης Ωνάσης παντρεύτηκε στον Σκορπιό την Τζάκι Μπουβιέ – Κένεντι.
Η παγκόσμια κοινότητα έστρεφε γεμάτη περιέργεια το βλέμμα στον ιδιόκτητο παράδεισο του Ελληνα κροίσου με αφορμή τον «γάμο του αιώνα».


Σαράντα επτά χρόνια μετά, το απόγευμα της 21ης Οκτωβρίου 2015, η νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα παντρεύεται στο νησί τον 34χρονο σύντροφό της Juan Sartori.
Ο κ. Sartori είναι επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία. Πρόκειται για Ελβετό πολίτη, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη.

ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΈΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ  Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΜΕΓΑΣ ΚΥΝΗΓΓΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΩΝ...
Αμ δεν γινεται κανεις θρύλλος ...αν δεν σκαρφαλώνει..
Οι άλλες δύο φάτσες ο ένας είναι ο Χαιρετάκης γνωστός αντικέρ των Αθηνών και προφανώς
φίλος του Ωνάση, αυτός 
με τον μύστακα.. κι ο άλλος ένας απλός εργαζόμενος στο ΓΙΩΤ ΧΡΙΣΤΙΝΑ! Και η φωτό αυτή δεν υπάρχει στο αρχείο Βραχιολίδη!

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, σε συνέντευξής της στην εφημερίδα «Το Βήμα», δηλώνει μεταξύ άλλων: «Θέλω να ανακοινώσω ότι παντρεύομαι και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που θα τελέσω τον γάμο μου στον Σκορπιό την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Θα γιορτάσουμε το γεγονός μέσα από μια σεμνή τελετή, στην οποία θα δώσουν το “παρών” μόνο η οικογένειά μας και οι στενότεροι φίλοι μας. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μέσα από αυτό το μεγάλο γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου».
Η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ λέει πως «Ο Σκορπιός σημαίνει τόσα πολλά πράγματα» για την ίδια και εκμυστηρεύεται: «Είναι το προσωπικό μου καταφύγιο που με βοηθά να ξεκουραστώ και να επιστρέψω πιο δυνατή στις υποχρεώσεις μου. Είναι το δεύτερό μου σπίτι, ο απόλυτος προορισμός για τις διακοπές μου» και προσθέτει: «Είναι επίσης ένα ιερό μέρος, γεμάτο ιστορία, παράδοση και σεβασμό. Όλα αυτά οφείλονται στην κληρονομία που άφησε πίσω του ο Αριστοτέλης Ωνάσης»
Πηγή: www.lifo.gr



ΕΔΩ Ο ΘΥΕΛΩΔΗΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΚΟΥΒΕΝΡΙΑΖΕΙ, ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ
ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΟΥΛΑΣ ΌΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΓΑΜΟΣ.. Με τον Ωναση και την Τζακυ..που χαμογελάει...  ενώ ο Αρίστος προσπαθεί να απαντήσει! Η φωτογραφία αυτή
σπάνια, μόλις ανακαλύφθηκε στο διαδίκτυο... στο Αμερικάνικο LIFE..
Δεν υπάρχει στο Αρχείο Βραχιολίδη! Ρωτείστε το Δημήτρη Λυμπερόπουλο.. πως
πνίγηκε!

***Ο Βραχιολίδης για όσους δεν ξέρουν είναι ο πρώτος διδάξας το στυλ JAMES BOND σε αποβάσεις σε νησια διασήμων.. ( ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΣΠΕΤΣΟΠΟΥΛΑ κ.λ.π) με τεράστιες επιτυχίες για την εποχή! Και στον Σκορπιό του Ωνάση έσπασε των αποκλεισμό με θεαματική απόβαση... με αποτέλεσμα οι 400 Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι, (που ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν το γεγονός,) κυριολεκτικά να πνιγούν... τσαλαβουτώντας στα παγωμένα νερά ..χώρια που ψιλόβρεχε την ώρα του γάμου! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου