Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗ ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ -ΠΟΥ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΣΤΡΊΜΩΞΕ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ -σε συνέντευξη-ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΈΕΙ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ:


ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ! Ο ΚΟΥΙΚ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!

Πολύς ντόρος για το τίποτε και άδικη επίθεση δέχτηκε ο Τέρενς Κουίκ, με αφορμή τις ερωτήσεις που του τέθηκαν από δημοσιογράφο της Θράκης για θέματα της ΕΥΠ, τις οποίες και δεν απάντησε. Βέβαια, από την πλευρά του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στηλίτευσε τον....

δημοσιογράφο για τις ερωτήσεις που του έκανε, ενέργεια αδόκιμη μεν, αλλά είναι βέβαιον ότι άσκησε τη δριμεία αυτή κριτική επειδή ακριβώς και ο ίδιος είναι εμπειρότατος και επί πολλές δεκαετίες δημοσιογράφος. Γνώριζε δηλαδή ο Τέρενς Κουίκ ότι σε μια ευαίσθητη περιοχή, την πιο ευαίσθητη, με τους Τούρκους να καραδοκούν ανά πάσα στιγμή και με το αυτί τους προτεταμένο για να εκμεταλλευτούν το παραμικρό, δεν μπορεί να γίνονται ερωτήσεις που εισχωρούν στο υπογάστριο της ΕΥΠ. Είναι δυνατόν ο αρμόδιος υφυπουργός να βγάλει στο… κλαρί ευαίσθητα στοιχεία που αφορούν την ΕΥΠ; ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΙΚ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου