Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ: ΟΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ έρχεται φαβορι! ΟΜΩΣ:...

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ...ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΤΡΑΓΚΑ, πριν απο  δέκα λεπτα στον REAL F.M.
adonis_nea

Τίποτε... Τέρμα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Γεωργιάδης βγαίνει αρχηγός της Ν.Δ. με τα τσαρούχια, και μόνον αν τον άκουσε κάποιος στην συνέντευξή του προς τον Τράγκα πριν από λίγα λεπτά...θα τον ψήφιζε!-Ήταν συνεντευξάρα λέει ο Χατζηνικολάου, αυτή τη στιγμή.Πράγματι ο Γεωργιάδης, ανεξάρτητα τι πιστεύει κανείς για τον δραστήριο αυτόν πολιτικό, το συμπέρασμα που βγαίνει από τη συνέντευξη προς τον Τράγκα, είναι ότι απέδειξε πως ο ΄Αδωνις είναι συγκροτημένος, ευφυέστατος, και μαχητικός. Δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα, χωρίς περιστροφές ...ακόμη και σε πικάντικες ερωτήσεις...


Μπράβο στον ΤΡΑΓΚΑ για το scoop.. Και μπράβο στον Γεωργιάδη για την ευθύτητα κι εντιμότητά του.΄Εκλεψαν και οι δυό τους... την παράσταση .

Τώρα αν θα επικρατήσει ο ΄Αδωνις, αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. ΄Οπως θα δείτε πιο κάτω και πέραν των δικών μας ομοίων εκτιμήσεων η ιστοσελίδα του Τράγκα τον φέρνει πρώτο με δεύτερο τον Τζιτζικώστα...

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ;  
Υπάρχει όμως ένα τεράστιο εμπόδιο στην εκλογή του Γεωργιάδη στην αρχηγία της Ν,Δ, Κι αυτός είναι ο Εβραιοσιωνιστικός παράγοντας, που φαίνεται 'οτι έχει το πάνω χέρι στα πάντα εν Ελλάδι και δη στα πολιτικά αφού ελέγχει όλα τα τσανάκια που είναι οι Βενιζέλος, Αβραμοπουλος, Σαμαράς, κι ένα τσούρμο από άλλους.. Ο Γεωργιάδης δεν είναι συμπαθής προς τους Εβραοσιωνιστές μια κι έχει διατυπώσεις ενστάσεις προς συμπεριφορές του Ισραήλ... Αν και προχθές ο Άδωνις -στην εκπομπή ΕΝΙΚΟΣ, κατέθεσε,πλήρως ξεβρακωμένος, τα σεβάσματά τους προς τους Εβραίους..που αλωνίζουν στην Ελλάδα και χορεύουν στο ταψί τους πολιτικούς... Για να δούμε τι θα γίνει τώρα με την περίπτωση Γεωργιάδη.. 



ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΣΕΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΔ! Μεγαλώνει τη διαφορά ο Άδωνις μετά από 24.900 ψήφους – Σταθερά δεύτερος ο Τζιτζικώστας – Ντέρμπι Μητσοτάκη-Μεϊμαράκη

υποψηφιοι2
Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση για την υποψηφιότητα των διεκδικητών της ηγεσίας της ΝΔ Μεϊμαράκη, Μητσοτάκη, Γεωργιάδη και Τζιτζικώστα, από την ιστοσελίδα «Νεοδημοκράτης. Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει σχεδόν 25.000 ψηφοφόροι και τα αποτελέσματα προκαλούν αίσθηση.
Πρώτος στις προτιμήσεις όσων ψήφισαν παραμένει ο Άδωνις Γεωργιάδης, με 10.681 ψήφους έναντι 7.201 του δεύτερου Απόστολου Τζιτζικώστα. Η διαδικτυακή ψηφοφορία ξεκίνησε το Σάββατο και μέχρι τώρα έχουν ψηφίσει 24.900 άτομα.
Δείτε τα αποτελέσματα:
neodimokratis
 ΠΗΓΗ:http://www.crashonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου