Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ..και κατεβάζουν τους διακόπτες;;

Χωρίς δελτία ειδήσεων και εκπομπές σήμερα το Mega 

mega-deltio-eidiseon
Χωρίς δελτία και ενημερωτικές  εκπομπές θα είναι σήμερα το πρόγραμμα στο Mega, καθώς  η Ε.Τ.Ι.Τ.Α κήρυξε 24ωρη απεργία για τους τεχνικούς.
Απαιτούν να μην προχωρήσει ο σταθμός σε απολύσεις τεχνικών, να απέχει η εργοδοσία από κάθε πίεση προς τους εργαζομένους για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας που περικόπτουν τις αποδοχές, ενώ λένε όχι στην κατάρτιση ατομικών συμβάσεων που μειώνουν περαιτέρω τις αποδοχές των τεχνικών του σταθμού.

Από τη συχνότητα του καναλιού δεν βγήκε ούτε το χθεσινοβραδινό δελτίο.
Η ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ MEGA
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κηρύσσει στάση εργασίας για σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 από ώρα 18:00 έως ώρα 22:00 για τους τεχνικούς που απασχολούνται στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.
Απαιτούμε:
– Να απέχει η εργοδοσία από κάθε πίεση προς τους εργαζόμενους τεχνικούς για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας που περικόπτουν τις αποδοχές κάτω από το όριο της ισχύουσας Διαιτητικής Απόφασης.
– Λέμε όχι στην κατάρτιση ατομικών συμβάσεων που μειώνουν περαιτέρω τις αποδοχές των τεχνικών του σταθμού.
– Αποκρούουμε κάθε προσπάθεια αλλαγής του νομικού καθεστώτος απασχόλησης των τεχνικών που απασχολούνται με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου