Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΄40 ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40- ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ! δηλαδή αν οι σύγχρονοι Ναζί, δεν σας έχουν “περικόψει” ακόμη και τη σκέψη.

"Πατέρα, μάνα, σας ζητούμε συγνώμη, αλλά γεννήσατε ανθρωπάκια, τιποτένιους και γενικά και ειδικά ανίκανους να σταθούν στο ύψος σας, στη μεγαλοσύνη σας..Ξεχάστε μας. Είμαστε ανύπαρκτα δίποδα... βασικά για φτύσιμο!Αιωνία η δική σας μνημη. Όνειδος η δική μας!


 
 

Ποιά οπλα να αρπάξεις σήμερα βολεψάκια Νεοέλληνα της αρπαχτής; Ούτε καν σφενδόνα μπορεί να κρατήσεις στα λερωμένα χέρια σου! ...από τις λαμογιές σου"μαζί τα φάγατε"!Κι εσείς είστε μιλούνια! Γι αυτό και η καθολική βουβαμάρα... Μόνο ένας πολιτικός-=κι αυτός τζόβενο- είχε το σθένος εδώ και 6 χρόνια να στείλει στο διάολο τους πράκτορες των δανειστών και μάλιστα εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου... Ο Κασιδιάρης. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει. Μόνον αυτός μίλησε ελληνικά. Υπάρχει εδώ πιο κάτω χθεσινό του βίντεο)

 
 

Die Zeit: «Έχουν αποσιωπηθεί τα εγκλήματα πολέμου των Γερμανών κατά των Ελλήνων»!!!







Εικόνες που ξεχνάμε ...Κι όμως ήδη τις  βιώνει μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού και σήμερα, χάρις στα θλιβερά υποκείμενα των πολιτικών, λακέδων-πρακτόρων  των εβραιο-σιωνιστών εκβιαστών... Περιμέναμε οι ατυχείς μια ελπίδα από τη φούσκα της αριστεράς, ότι αυτοί τουλάχιστον με τις μπαρούφες που πιστεύουν κάτι θα έκαναν. Αλλά αυτοί ονειρεύονταν...και ονειρεύονται τα σκύβαλα αυτά,   την επανόρθωση του ψόφιου μπολσεβικισμού... Γι αυτό και το "ανεξήγητο" καθολικό μούδιασμα των Πανελλήνων...




Ἐμπρός παιδιά! [11]- Τα παιδιά αυτά του ΄40 πήγαν στο μέτωπο με ενθουσιασμό να πεθάνουν για την Ελλάδα... Και δεν ήταν ιστορικά φαντάσματα, αλλά οι πατεράδες και οι παππούδες μας. Δικοί μας άνθρωποι!Και γέννησαν εμάς; Τα ζωϊφυα; Τέτοια μετάλλαξη; Σκεφθείτε! Ψάξτε να βρείτε το ρόλο των μπολσεβίκων της αριστεράς (ΚΚΕ) Δείτε -θυμηθείτε τα συνθήματα που εκπέμπουν από το 1974 έως σήμερα. Αυτοπροσδιορίζονται ως δημοκράτες- προοδευτικοί του κώλου- ενώ είναι ορίτζηναλ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ... 

Ε, τότε ας μην απορούμε για τη σημερινή μετάπλαση-μεταμόρφωση του ελληνικού λαού....Οι αριστεροί με τον τσαμπουκά τους , στην προσπάθειά τους, να εγκαταστήσουν στην Ελλάδα ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ( αυτό είναι και το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ, σακάτεψαν την φύση του ΄Ελληνα!

Μα δεν τους βλέπετε; ...Δεν έχουν μήνα στο γκουβέρνο και τα βάζουν με τα Θρησκευτικά που διδάσκονται στα σχολεία! Αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας; Μα έχουν δηλώσει άθεοι! Και πρέπει να επιβάλουν στην Ελλάδα την αθεϊα των τραυματικών αυτών ατόμων... που μάλιστα κυκλοφορούν χωρίς γραβατά, για να δείξουν τι; ΄Οτι είναι λαϊκούρα κι απλοί άνθρωποι; Οι εκατομμυριούχοι είναι απλοί άνθρωποι; Μούργα του κερατά είναι!  

Αυτά τα ΟΥΦΟ που τάχα μου πασχίζουν για τη λαϊκή κυριαρχία... οι ίδιοι κυβερνώντες της ΄ομάδας αυτού του αποχαμένου νεαρού... Τσίπρα είναι όλοι τους πάμπλουτοι!! Πως μια τέτοια συμμορία πλουσίων τσαρλατάνων σε μπλοκάρισαν; Απλά σκέψου... αν ακόμη δεν σ΄έχουν "κουρέψει" ακόμη και τη σκέψη!  

ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ!


ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ (ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ .

Υπέροχες σε όλες τις φάσεις της ιστορίας αυτού του έθνους ( η λέξη έθνος είναι κακή λέξη για τα μαλακοειδή της αριστερής κουλτούρας...έτσι για να καταλάβετε τη σύγχυση που έχουν) ήταν στη πρώτη γραμμή του αγώνα κατά των εισβολέων.ΑΠΕΙΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ... ΗΡΩΙΚΕΣ είτε ήσαν στα βουνά, είτε στα μετόπισθεν με τη...φανέλα του στρατιώτη! Σήμερα, οι γυναίκες μας, είναι πιο θυμωμένες απ΄όλους μας...Ακούστε το βρισίδι που στέλνουν στη μαφία των εγχωρίων προδοτών και δυναστών μας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ... 

Εμείς απλά, κλείνοντας αυτό το σημείωμα, θα ομολογήσουμε:

"Πατέρα, μάνα, σας ζητούμε συγνώμη, αλλά γεννήσατε ανθρωπάκια, τιποτένιους, σκουλίκια και γενικά και ειδικά ανίκανους να σταθούν στο ύψος σας, στη μεγαλοσύνη σας..Ξεχάστε μας. Είμαστε ανύπαρκτα δίποδα... βασικά για φτύσιμο! Λυπούμαι, αλλά δεν σας βγήκαμε όπως θα θέλατε για να μας καμαρώνετε! Αιωνία η δική σας μνημη. Όνειδος, σίχαμα η δική μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου