Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!

ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
το μεγαλο φαβορι!
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕ ...
ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ
    

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις, ο Γεωργιάδης φέρεται ότι θα επικρατήσει με τα τσαρούχια στην κόντρα για τη διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος. Συγκεντρώνει όλα αυτά που θέλει ο Νεοδημοκράτης... που το βαφτίζουν ως ..Κεντροδεξιό, ενώ είναι ντάλα δεξιός...από εποχής ΕΡΕ.Το "κεντροδεξιός" είναι σκόπιμη τσόντα από την εποχή που γέρο Μητσοτάκης προσχώρησε στο κόμμα. Αλλά το τεχνητό φτιάξιμο δεν φτούρησε γι αυτό και καθ΄οδόν μας προέκυψαν το ΛΑΟΣ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΝΕΛ κι άλλα αποσπόρια,,, που είναι της αυτής ιδεολογικής καταγωγής.Ο Γεωργιάδης με την έως τώρα πορεία του εκφράζει απολύτως τους παραδοσιακούς δεξιούς και πιθανόν να τους ενώσει δυναμικά... εις τα πάτρια ιδεολογικά εδάφη. Οι δεξιοί είναι οι λεγόμενοι εθνικόφρονες και δεν μεταλλάσσονται με τίποτε.. Είνξαι φανατίλες κάργα , όπως περίπου με τα απομεινάρια του Περισσού!

Σοβαρός αντίπαλος του Γεωργιάδη είναι ο Μεϊμαράκης, πλην όμως εκφράζει παλαιοκομματικές αντιλήψεις ενώ ο Γεωργιάδης ως νεότερος το φωνάζει στεντώρια : ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ και μόνον εγώ μπορώ να φάω τον Τσίπρα! Κι αυτό θέλουν οι ΔΕΞΙΟΙ! Οι άλλοι δύο υποψήφιοι ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ απλά είναι ΓΙΑ κλάματα. Αντιπροσωπεύουν μόνον τα τζάκια τους και τις φαντασιώσεις τους, χωρίς την παραμικρή νέα ιδέα...ΟΥΤΕ και ο γέρο- Μεϊμαράκης.
Αξίζει όμως να δούμε τι έλεγε ο κατά τα άλλα συμπαθής παλαιοπολιτικός πριν από 26 χρόνια ( 1989), σε συνέντευξή προς τον ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ: 


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΤΟ 1989 ΣΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ  ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο...ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδωσε μια ιστορική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη και τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" τον Νοέμβριο του 1989, ενώ είχε ήδη εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής τον Ιούνιο του 1989. Ήταν το διάστημα με τις συνεχείς εκλογές και την οικουμενική κυβέρνηση Τζανετάκη, λόγω του εκλογικού συστήματος που είχε φτιάξει ο Ανδρέας Παπανδρέου, εμποδίζοντας ουσιαστικά τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης από τη ΝΔ του Μητσοτάκη. 
Αυτή είναι η ολοσέλιδη συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όπως είχε δημοσιευτεί στο τότε φύλλο της εφημερίδος μας. 
Δείτε μερικές από τις ερωτήσεις που κάναμε στον υποψήφιο Πρόεδρος της ΝΔ και τις απαντήσεις που μας έδωσε:

Φύγανε πολλά λεφτά από την τσέπη σας στο διάστημα των εκλογών;

ΟΡΘΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ! ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΘΕΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ;



ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΗΤΕ, ΨΑΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ! –ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Ντ. Μπακογιάννη: Πρώτη φορά δεν έγινε αναφορά στην εξωτερική πολιτική σε προγραμματικές δηλώσεις

Πρώτη φορά δεν έγινε αναφορά στην εξωτερική πολιτική της χώρας σε προγραμματικές δηλώσεις, παρατήρησε η Ντόρα Μπακογιάννη και σημείωσε πως "είναι άκρως ανησυχητικό ότι μετά από οκτώ μήνες πρωθυπουργίας και μία πολυήμερη παρουσία στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, το μόνο που βρήκε να μας ο κ. Τσίπρας, είναι ότι η Ελλάδα μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλίες για την επίλυση των κρίσεων στην περιοχή μας".


Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών 

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, μία από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιείτο στη διευκόλυνση της παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην Ελλάδα, αλλά και στην έξοδό τους, με τελικό προορισμό χώρες της κεντρικής Ευρώπης.


ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ... ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

Η χειρότερη χρονιά εδώ και 140 χρόνια για το χρηματιστήριο Αθηνών

Του Βασίλη Παζόπουλου

Η μελέτη των στατιστικών δεδομένων είναι μια ίσως άχαρη δουλειά για τους περισσότερους, όμως ο αναλυτής των χρηματιστηριακών αγορών δεν έχει την πολυτέλεια να την αγνοεί. Η πορεία του παρελθόντος δίνει το στίγμα και το περίγραμμα που θα κινηθεί το μέλλον.
Η στατιστική είναι μια ξεχωριστή γλώσσα που μπορεί να διηγηθεί μια ολόκληρη ιστορία. Από την χορογραφία των αριθμών μπορείς να δεις ομορφιά, αρμονία, αγωνίες, προσδοκίες, απογοητεύσεις. Βέβαια σαν κάθε γλώσσα χρειάζεται χρόνο και κόπο για να μάθεις τις ιδιαιτερότητες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου