Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ-ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ- ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ : ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ αρχηγοί του Σιωνισμού- Για να κατανοήσεις ΜΕΓΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, τι μας συμβαίνει διάβασε με προσοχή τα παρακάτω

ΟΙ  ΦΙΛΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ 
Δείτε τι γράφουν τα Πρωτόκολλα της ΣΙΩΝ! 







ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ:

"…Να γιατί είναι αναγκαίο να καταστρέψουμε την πίστη, να αποσπάσουμε από το νου των Χριστιανών αυτή την ίδια την αρχή της Θεότητας και του Αγίου Πνεύματος, για να υποκαταστήσουμε στη θέση τους τους υλικούς υπολογισμούς και τις υλικές ανάγκες.

Και για να μη έχουν τα πνεύματα των Χριστιανών τον καιρό να σκέπτονται και να εξετάζουν τα σχετικά με τους εαυτούς τους, πρέπει να τα αποσπάμε με τις βιομηχανίες και το εμπόριο.

Οι κοινωνίες αυτές θα έχουν μία απόλυτη απέχθεια προς την ανώτερη πολιτική και προς τη Θρησκεία."  ( ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ;)

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΑΡΝΟ ΟΡΓΑΝΟ
ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ ΚΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
!

ΟΡΙΤΖΗΝΑΛ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ ΔΕΝ
ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ... ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΝΑΙ!

ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΦΙΛΗ; ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ θρησκευτικών και θα το αντικαταστήσει με το μάθημα της θρησκειολογίας… ΄Οταν στη Μέκκα του Σιωνισμού, το Ισραήλ δεν υπάρχει τέτοιο μάθημα, παρά μόνο… η θρησκεία των Εβραίων ...του περιούσιου λαού του ενός Θεού!

ΚΑΥΧΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ:

"Μη νομίσετε ότι αυτές οι διαβεβαιώσεις μας είναι αβάσιμες. Παρατηρήστε τις επιτυχίες ΜΑΣ, τις οποίες μπορέσαμε να δημιουργήσουμε στο Δαρβινισμό, στο Μαρξισμό, στο Νιτσεϊσμό.

ΠΟΔΟΦΙΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΩΝΙΑ ΜΑΝΑ!

Η Μις Ταϊλάνδη υποκλίνεται στη ρακοσυλλέκτρια μάνα της..ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ! ΙΔΟΥ:


Πριν από ένα μήνα κέρδισε τον τίτλο της "Μις Ταϊλάνδη 2015". Λίγες μέρες μετά η 17χρονη επέστρεψε στη γενέτειρά της για να αποδώσει την ύψιστη τιμή στη μητέρα της 

i-mis-tailandi-upoklinetai-sti-rakosullektria-mana-tis

Πριν από ένα μήνα κέρδισε τον τίτλο της "Μις Ταϊλάνδη 2015". Λίγες μέρες μετά η 17χρονη Κχανίτα Μιντ Φάσαενγκ επέστρεψε στη γενέτειρά της για να αποδώσει την ύψιστη τιμή στη μητέρα της, να υποκλιθεί μπροστά στα πόδια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου