Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΤΕΛΙΚΑ Η "ΚΑΛΗ" GOOGLE... KΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΑΣ ...ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΤΗΣ ΜΑΣ! Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και θα το παρακολουθούμε... Ο εβραιοσιωμνισμός έχει πολλά πλοκάμια είναι μέσα σε ΟΛΑ ! ΥΠ ΟΨΙΝ!... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ! OΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΑ!

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΙ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ-Μακάρι κι εσείς... αλλά δεν έχετε γράδα ελπίδας πολλά... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗ ΛΟΥΦΑ ΣΑΣ!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ "ΚΟΜΠΑΝΙΑ" ΤΟΥ ...GOOGLE.
ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΑΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ... !!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ περί ελέγχου των bloggers στην Ελλάδα!!!! 

Η ΕΒΡΑΪΚΗ GOOGLE AΣKEI ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!
Καταλαβαίνετε πως το σιωνιστικό συνδικάτο του πολλαπλού εγκλήματος ..που το πάει.... Το ερώτημα είναι αν θα καταλάβουν οι λοιποί που παριστάνουν τον δημοσιογράφο και πως θα αντιμετωπίσουν το φαινόμενο!
 

Δεν θα πούμε άλλα προς το παρόν...ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ...που "σφράγισε" και δεν επέτρεψε την κυκλοφορία τους ... ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ... Εμείς απλά θα συνεχίσουμε μαχόμενοι κατά τέτοιων αθλιοτήτων! Δυστυχώς η google ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΧΜΉ ΤΟΥ ΔΩΡΑΤΟΣ της πονηράς ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ..

Εμείς απλά θα πολεμήσουμε το χθόνιο  αυτον φασισμό του διεθνούς Σιωνισμού! ΔΕΙΤΕ ...Τα ανεπιθύμητα μας όπως τα χαρακτηρίζει ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣΣ ΜΑΣ,η google!Δείτε γιατί είμαστε ..ανεπιθυμητοι κατά την SUPER POWER GOOGLE! :

ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ & ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ; (ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ)

ΕΝΩΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΡΑΓΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... ( IΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ- ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ)-ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΙ ΕΔΩ>http://webpressunion.blogspot.gr/p/blog-page_22.html
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ:
_______________________________________

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕΤΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ:-Κι αυτό μόνο Εδώ...πουθενά αλλού!

_____________________________________________
ΠΡΟΣΟΧΗ...ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΥΠΟΥ & Πληροφοριών ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ!:


Κάποιος Μαλάκας κρατικός είχε την έμπνευση να μεταφέρει το Υπουργείον Τύπου στην Καλλιθέα! Πρώτα ήταν στην καρδιά της Αθήνας ..(Κριεζώτου κι Ακαδημίας)! Σημερινό αφεντικό της Γραμματείας είναι ο εικονιζόμενος αξιότιμος κ.ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΡΕΤΣΟΣ. Δεν γνωρίζουμε τον άνδρα κι ούτε ο ίδιος  επεδίωξε να
μας γνωρίσει...Γι αυτό και πολλές οι επιπολαιότητες του σε θέματα Τύπου.
Ποιοί τον παρασύρουν σε ολισθήματα; Νo body knows! 
 

Η Ένωση Συντακτων Διαδικτύου (Ε.Σ.Δ.) δεν χρειάζεται να βγάλει ΕΙΔΙΚΌ ΨΉΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. περί πλήρους και καταστροφικού ελέγχου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΏΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Τα λέμε εδώ και 10 χρόνια ΜΟΝΟΙ, ΕΜΕΙΣ απ΄όλο τον Τύπο! 

ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΔΥΟ μέρες εξεδόθη ανακοίνωση  από τη Γ.Γ.Τ&Π με την οποία καλλεί όλους τους μπλογκερ να δηλώσουν την Ύπαρξή τους!!!
Μην διαπράξετε το λάθος να δηλώσετε την ύπαρξή σας.ΘΑ ΑΥΤΟΘΑΝΑΤΩΘΕΙΤΕ!

*** Και δεν το κάνει η google  MΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.αλλά και σε άλλα site ME αυστηρό ειδησεογραφικό ,,Δείτε τον αποκλεισμό κι ενός άλλου σάϊτ ειδησεογραφικού από τη ΚΥΠΡΟ...
Δύο τινά θα συμβαίνουν με τη συμπεριφορά της παγκοσμιοκράτειρας GOOGLE...ή δεν σκαμπάζει από δημοσιογραφία ή απλά εκτελεί -ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ- εντολές από το κογκλάβιο του Εβραοσιωνισμού των ΗΠΑ!


Offsite news             Cyta Ola ta kala
Eάν το Newsletter της Offsite δεν εμφανίζεται κανονικά πατήστε εδώ
Διαβάστε μας στο www.offsite.com.cy | Προωθήστε το email

26 Απριλίου 2016

 
ΠρόεδροςΤηςΔημοκρατίας - «Επιτεύχθηκε σμίκρυνση διαφορών» στη συνάντηση με Ακιντζί
Σμίκρυνση διαφορών και καλύτερη κατανόηση σε θέματα στα οποία υπήρχε  αμφιβολία όσον αφορά τις προθέσεις των δύο πλευρών υπήρξε κατά τη χθεσινή συνάντηση των ηγετών, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Επιστρέφοντας στο Προεδρικό Μέγαρο ύστερα από τη συνάντηση που κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τη χαρακτήρισε δημιουργική. Διαβάστε όσα είπε ο ΠτΔ μετά τη συνάντηση με τον Τ/Κ ηγέτη εδώ.


Pilakoutas A Trust insurance


ΜουσταφάΑκιντζί - Δεν τίθεται θέμα παραχώρησης 25.000 «υπηκοοτήτων» σε Τούρκους
Για παραγωγική συνάντηση και χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων μίλησε ο Μουσταφά Ακιντζί επιστρέφοντας από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, λέγοντας ότι μετά από κάθε συνάντηση μπορεί να μην είναι εφικτό να λένε «ναι, επιτύχαμε πρόοδο», ωστόσο για την επίτευξη πραγματικής προόδου σε επόμενο στάδιο κάθε συνάντηση δημιουργεί ένα απόθεμα.Διαβάστε τι δήλωσε ο κ. Ακιντζί εδώ.
ΡΕ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΆΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,,, θα σας πάρει ο διάολος... Αρχίσατε καλά την έμπνευσή σας με το GOOGLE... αλλά τώρα δείχνετε την πραγματική σιωνιστική φάτσα σας! ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!... Κι όμως σας το είπε ο ΚΙΖΙΝΓΚΕΡ:: "Οι ΄Ελληνες είναι αγκάθι, στους στόχους μας και δύσκολα ελέγχονται"... Συνεχίστε το χαβά της λογοκρισίας... Κόψτε πια ΤΟ καλαμπούρι ΤΟΥ spam... Aκόμη κι αν δεν το ξέρετε και... οι εμπορικές διαφημίσεις ενέχουν και την έννοια της πληροφόρησης ενίοτε εξαιρετικά χρηστικές... Αλλάξτε ρότα... και κόψτε τα κωλοδιατάγματά σας... Θυμηθείτε απλά πως ξεκινήσατε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου