Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΡΕΤΑ... ΑΝΤΑΡΤΗ!

H ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ..ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΑΘΛΙΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ...

( ΄Οχι δεν είναι περίεργο... Η κ. Πέππα παραμένει ένα ελεύθερο κι οξυδερκές πνεύμα... από τα ελάχιστα στον πνευματικό μας περίγυρο) 
ΔΕΙΤΕ τι σημειώνει στο φατσομπούκι της:

Καλά, στα σοβαρά πιστεύουν ότι θα σταματήσουν το ασφαλιστικό - φορολογικό κ.λ.π. μέτρα όλοι αυτοί, εφαρμόζοντας την ίδια δοκιμασμένη και αναποτελεσματική -πέραν πάσης αμφιβολίας- συνταγή των "απεργιακών κινητοποιήσεων" και των βαρετών "διαδηλώσεων", με τους γνωστούς παρακρατικούς μπαχαλάκηδες να τους περιμένουν στη γωνία; 

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν: "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"! Αυτοί πόοοοσσσεςςς φορές πια πρέπει να "εξαμαρτήσουν" ηλιθιωδώς για να συνειδητοποιήσουν την ανοησία τους; Αν δεν αποφασίσουμε να εξεγερθούμε και να ματώσουμε, τίποτα δε θα κάνουμε. Σκεφτείτε μόνο αυτό: τι πανικός πέφτει από ΜΜΕδες και συστημικούς στο άκουσμα ότι κάποιος λάθρο κρατούσε μαχαίρι! Μόνο αυτό πιάνει, παίδες, μόνο αυτό! 

Μόνο με το λεπίδι θα καταλάβουν, κι όχι με γαρίφαλα του Μάη, που δικά τους τα θεωρούν, ούτως ή άλλως, και που σήμερα στολίζουν τα βάζα των "θεσμών" (μετάφραση: τοκογλύφων)!

ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΚΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΊΑ; ΘΑ ΤΑ ΘΑΨΟΥΝ ΟΛΑ..ΑΛΛΑ ΕΣΥ...ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ!.ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ... ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ....

Η δραματική αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και στον περιφερειακό-τοπικό τύπο, συμποσούσης της αύξησης του ΦΠΑ από το 6% στο 13% θα οδηγήσει μοιραία και την εφημερίδα μας, τον "Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή" σε υποχρεωτικό λουκέτο! Το λέμε μετά λύπης μας, αλλά είναι η πικρή αλήθεια, διότι η κυβέρνηση των πολιτικών εγκληματιών του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει βαλθεί να εξοντώσει τον Τύπο στο σύνολό του. 
Δείτε λοιπόν τι μας εξαναγκάζει να κάνουμε η κυβέρνηση των ολετήρων. 
Σήμερα, ως εκδότης του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή" πληρώνω μηνιαίως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου