Σάββατο 21 Μαΐου 2016

TA 6.000.000 EBΡAIOI ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ… ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟΣ ΜΥΘΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ… ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…


Κι ασφαλώς θανατώθηκαν άγρια Εβραιοι στα Γερμανικά κρεματώρια… αλλά οι ίδιοι σιωνιστικοι πράκτορες …προπαγάνδιζαν τα νούμερα αυτά.. πριν καν γεννηθεί ο Ναζισμός!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

ΑΠΟ ΤΟ 1900 ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΜΕ ΤΑ «6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ»! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Άριστοι στην προπαγάνδα… οι γεννήτορες του Κουμουνισμού… οι γεννήτορες του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΑΚΟΥ και όλων των τραγωδιών που έχει ζήσει μέχρι σήμερα η ανθρωπότητα…


Το Ολοκαύτωμα των Εβραίων προπαγανδίστηκε 50 χρόνια πριν ξεκινήσει προκειμένου να προετοιμαστεί το έδαφος για πειστεί η ανθρωπότητα ότι πέθαναν 6.000.000 Εβραίοι.

Δημοσιεύματα από το 1900 και μετά αποδεικνύουν οτι ο Διεθνής Εβραιοσιωνισμός σε όλες τις χώρες προπαγάνδιζε το Ολοκαύτωμα παγκοσμίως με δημοσιεύσεις στον Τύπο λέγοντας οτι 6.000.000 Εβραίοι «εκδιώκονται», «βασανίζονται» και «δολοφονούνται» στην Ευρώπη και την Ρωσία.
Όπως θα δείτε στην συνέχεια του άρθρου υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύσεις στον Τύπο με τις παραπάνω αναφορές πριν καν ξεκινήσουν ο Πρώτος και ο Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου