Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ...ΧΤΥΠΑΕΙ...

ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 
...ΚΟΥΤΟΡΝΗΘΙ Ο ΛΑΟΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!



Δεν ξέρουμε αν στο κανάλι του Γ.Καρατζαφέρη ( ART T.V.) μετέχουν και οι δημοσιογράφοι στην ηλίθια απεργiα που κήρυξαν οι εργατοπατέρες πάσης συμφοράς. Είδαμε όμως πριν από λίγο τη δική του απογευματινή ΣΗΜΕΡΙΝΗ εκπομπή όπου ο αρχηγός ΛΑΟΣ χτύπησε αλύπητα τους Γερμανούς


Θεωρεί και ορθώς τους Γερμαναράδες προαιώνιο εχθρό των Ελλήνων.. Κι αυτό αποτελεί ιστορική αλήθεια. Δεν έχει κανείς παρά να θυμηθεί. Οι Γερμανοί ήσαν οι σφαγείς του Ελληνισμού στη Μικρά Ασία. Ο Κεμάλ απλά οργανάκι τους... Το 1940 μας κατέκαυσαν και σήμερα μας πνίγουν μέρα  με τη μέρα. Οι Γερμανοί  με Μερκελ και Σόϊμπλε μας θέλουν - και το έχουν καταφέρει- υποταγμένους και γονατισμένους..Οι δε ΄Ελληνες ηγετίσκοι είναι κότες! Γην και ύδωρ προσφέρουν στους Γερμανούς ! Ο δε ελληνικός λαός, ενώ δείνει θυμωμένος τελικά δεν παύει να ταϊζει του Γερμανούς αγοράζοντας άσκεπτα τα γερμανικά προϊόντα: 
( MERCEDES-B.M.W, VOLCS VAGEN, SIEMENS και φάρμακα...ΚΑΙ LID!

Το φαινόμενο είναι άξιον προσοχής. Διότι δεν υπάρχει προηγούμενο ανάλογης υποδούλωσης λαού, που καταδυναστεύεται να πληρώνει, ταϊζοντας τον δυνάστη του!
Κότες λοιπόν , κατά τον. κ. Καρατζαφέρη οι ΄Ελληνες πολιτικοί! Και είναι κότες!Ο δε λαός, θα προσθέταμε εμείς ΚΟΥΤΟΡΝΗΘΙΟΝ! Μάλιστα δε η πλειοψηφία των υποταγμένων σημερινών πολιτικών μας υμνολογούν  τη Γερμανία των απατεώνων! Μεταξύ τους περιλαμβάνεται ο γραφικός γέρων Λεβέντης και ο τζιτζιφιόγκος Κυριάκος Μητσοτάκης που αναίσχυντα δηλώνουν υπέρ της Γερμανίας. Και υπάρχουν κουτορνήθια που τους ψηφίζουν.   

Κι εμείς κηρύξαμε  ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ... Αντε να προχωρήσεις με κουτορνήθια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου