Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ: ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ,ΜΑΣ. ΣΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ- ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΑΕΙ ...ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ-φτάνει πια με τους ΚΛΟΟΥΝ-ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ! !
ΜΗΝΥΜΑ αποκαλυπτικο



ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΟΥ...ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ... ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΩΝ ΚΗΡΥΞΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ....

ΚΑΝΤΕ ...ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!(ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...)
 Και να μη ξεχνάτε πως ο κομμουνισμός,  σοσιαλισμός,αριστερισμός είναι δημιουργήματα των Εβραιοσιωνιστών-Παγκοσμιωτών-... Δεν το γνωρίζετε; Ψάξτε στο google...ΘΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙΤΕ...ωρέ Στραβάδια!

Φορεστε στα παιδια του σχολείου   ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ..ΛΕΤΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΟΝ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΦΙΛΗΣ... ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ!-ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ...ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!

Λογικά εμείς που κηρύξαμε το ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ & ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΌΦΑΣΗ της μπολσεβίκικιας κυβέρνησης Τσίπρα... θα έπρεπε να πανηγυρίζουμε. Δεν είναι όμως έτσι....

Καλή η αντίσταση κατά αθλίων αποφάσεων της όποιας Κυβέρνησης... η οποία όμως όλα αυτά τα θεατρινίστικα τα γράφει εκεί που ξέρετε.Οι απεγίες, είναι  κομμουνιστικό εφεύρημα έχουν καταντήσει πλέον φάρσα κι εμπαιγμός του άβουλου λαού με τη βοήθεια ξεπουλημένων ανθρωπαρίων που καθοδηγούνται οι περισσότεροι με κυβερνητικές οδηγίες αφού είναι μίσθαρνα όργανά της και πράκτορές της κάθε εξουσίας.Και συγκεκριμένα κινούμενα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΠΑΜΕ ... κι άλλων ιδεολογημάτων ...που όμως; έχουν ψωφίσει απανταχού της οικουμένης μηδέ εξαιρουμένης και της Κούβας! Υπάρχουν όμως οι θιασώτες του μπολσεβικισμού- στην Ελλάδα του Τσίπρα!
Η σημερινή απεργία δεν πρόκειται να πλήξει την πανάθλια Κυβέρνηση των Αριστερών του Τσίπρα και της παρεούλας του. Θα πλήξει τον εργαζόμενο λαό τους μικρούς επιχειρηματίες και τον τουρισμό!

Οι συνδικαλιστάδες είναι φρούτο που επινόησαν και καλλιεργούν σταθερά τα υποκείμενα αυτά ,υποκείμενα τυχοδιωκτικά, παντάπασι απαίδευτα, κομματόσακυλα κι ευκολοχειριζόμενα από τα κόμματα! Είναι η γκρίζα φόλα στην κοινωνία μας.
Το δικό μας αντάρτικο, -που δεν είναι αντάρτικο πόλεων φυσικά...με γκαζάκια κι άλλα εγκληματικώς χαζά. Δεν στρέφεται κατά του πολίτη!Επιδιώκει απλά να τον καταστήσει συνειδητό ΑΝΤΑΡΤΗ-ΑΝΥΠΑΚΟΥΟ σε αποφάσεις της εξουσίας που έναν και μόνον στόχο έχει: ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ! Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ πολίτης έχει ιερό δικαίωμα και συνταγματικά προσδιορισμένο... να υπεραμυνθεί -προστατεύει τη γη του  και το βιός του, τον ιδρώτα του!
Οι αλητήριοι συνδικαληστάδες σήμερα κύρηξαν γενική απεργία, λαβώνοντας ΚΑΙΡΙΑ όλους τους εργαζόμενους ΄Ελληνες. 

ΛΕΜΕ-ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ:

*** θΑΨΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ που λέγεται συνδικαλιστής!
*** Γίνεται ενεργός ΑΝΤΑΡΤΗΣ. κατά των φαύλων της ερασιτεχνικής-παιδικής χαράς- κυβέρνησης ΤΣΙΠΡΑ -ΦΙΛΗ  κι άλλων ΦΑΙΔΡΩΝ, όπως ο τζιτζιφιόγκος Κυριακούλης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ! Χωρίς όμως να θίγετε τον ομοιοπαθή σας πολίτη!.

*** Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, δεν πρόκειται να θίξει την σοβιετική Κυβέρνηση Τσίπρα και του ασκεριού των ατάκτων..που σέρνει πίσω της..
Κάντε το ορθό: Κινείστε  με ι.χ.; ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ  στο κάρο σας που να λέει: ΑΔΕΡΦΙΑ  ΠΑΩ ΕΩΣ ΕΚΕΙ... ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΔΩΡΕΑΝ...
Απεργούν οι συγκοινωνίες; Χτυπείστε την δόλια απεργία εξυπηρετώντας εσείς πλέον τον πολίτη που θέλουν να πλήξουν οι πρακτορίσκοι του Συνδικαλισμού της αριστερής ανθελληνικής συνωμοσίας ! 
  
΄Η ...σας θίγουν οι μπολσεβικοι-άθεοι του Τσίπρας-ΚΟΜΠΙΝΑΪΣΙΟΝ , τις ΠΙΣΤΕΣ ΣΑΣ; ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ!

***Στα σχολεία (αν υπάρχουν ακόμη δάσκαλοι που δεν μπαστάρδεψαν από τον ...προοδευτισμό του κώλου της αριστεράς και της προόδου,) να αναρτήσουν στις αίθουσες διδασκαλίας... εικόνες του Χριστού και των Ελλήνων ηρώων όλων των εποχών!.. Έστω κι αν ο ανκδιήγητος εκ του πουθενά πλαστικός δημοσιογράφος...ΦΙΛΗΣ  απαγορεύει την πρωϊνή προσευχή  και την έπαρση της σημαίας των Ελλήνων...
--ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ Ο ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ...που ο τσόγλανος-σκεμπές σας απειλεί!

***Επίσης φροντίσετε τα παιδιά σας να φοράνε ένα μπλουζάκι λευκό-φτηνό που να φέρει την ελληνική σημαία με τον σταυρό! Πολεμείστε τους πεμπτοφαλαγγίτες ξενοσπουδαγμένους της αριστερας και της προόδου του κώλου τύπου Ρεπούση, Αναγνωστοπούλου κι άλλα καλαμπούρια του Τσίπρα. 

Η Ελλάς δεν είναι πολυπολιτισμική χώρα. Είναι η ίδια που γέννησε τον πολιτισμό... Σεβόμαστε τον κάθε ξένο που ξεπεζεύει στον τόπο μας .. Εμείς έχουμε ΜΟΝΟι παγκοσμίως το ΘΕΟ ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ και είναι αδιανόητο - για τα αριστερά σκύμβαλα- να προσαρμόζουμε τις δικές μας παραδόσεις-συνήθειες προς τα χούγια των αλλοεθνών που μας κουβαλήθηκαν εδώ.

 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ το νογάτε αυτό ή θα σας πάει ο διάολος; 

Το καταλαβαίνετε μωροί Τσίπρα ...Φίλη,Αναγνωστοπούλου, Χριστοφυλλοπούλου  και το ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΧΑΪΔΩΣ πως οι ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ οφείλουν να προσαρμοστούν στα δικά μας χούγια κι όχι εμείς στα δικά τους! Το νογάτε ωρε μαλάκια; 
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ... Ο ΔΙΑΟΛΟΣ... ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΝΤΑΡΤΕΣ θα σας αλλάξουν τα φωτα... 

Ήδη τα Ελληνόπουλα άρχισαν σε πολλά σχολειά να φοράνε φανελλάκια με το σήμα της ελληνικής σημαίας......που οι οι αριστεροί -άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ , θέλουν να την αλλάξουν!Είναι πλάνο τους...ΠΑΙΔΙΟΘΕΝ... 

Καταλαβαίνετε ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΑΡΧΙΔΙΑ; ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ θα φοράνε ΑΠΌ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ  μπλουζάκια με την ελληνική σημαία... Κι ελατε ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ... να το απαγορέψετε!

Ξέρετε καλά τι συμβαίνει με τους γείτονες μας... ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΆ ΤΟΥΣ με σταθερό μίσος προς την Ελλάδα κι έρχεται ο πρακτορίσκος του Σιωνισμού ΤΣΙΠΡΑΣ να συντρέχει στο μίσος των αλλοεθνών επιδιώκοντας τον αφελληνισμό μας... εν ονόματι του προοδευτισμού του κώλου που πρεσβεύει!

Κι άει σιχτίρ πια  με τις ανθελληνικές ιδεοληψίες σας... ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΜΑΣ ...θα σας λιανίσει από τη φύτρα σας! 

Η.Ν.Α 

Υ.Γ. 
ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ-ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ για το τι πρέπει να κάνουμε ΟΛΟΙ κατά των σατανιστών των αθλίων-μηδενιστών  ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου