Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΚΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ! ΤΕΤΟΙΟ ...ΒΙΤΣΙΟ!

Δείτε πόθεν έσχες και πάθετε ζαλάδα…
ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΙ!..ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ!

Τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης για το οικονομικό έτος 2013 (χρήση 2012) δημοσιοποίησε η Βουλή. Διαβάστε τι δηλώνουν οι πολιτικοί αρχηγοί.
Αλέξης Τσίπρας 

Ο καταληψίας της αριστεράς και της προόδου! Τον καιρό που είχε μαλούρα... Σήμερα πουλάει μούσι στον ελληνικό λαό... ΥΠΟΘΕΣΗ ...ΤΡΙΧΕΣ ΒΑΣΙΚΑ!
Εισοδήματα ύψους 69 χιλιάδων 324 ευρώ εμφανίζει ο πρωθυπουργός στη δήλωση πόθεν έσχες. Ο κ. Τσίπρας έχει στην πλήρη ιδιοκτησία του ακίνητο 114 τετραγωνικών μέτρων το οποίο απέκτησε το 1996. Ο πρωθυπουργός δηλώνει επίσης τέσσερις προσωπικούς λογαριασμούς στην Εθνική Τράπεζα. Το συνολικό ποσό που έχει ως αποταμίευση στην Εθνική ο κ. Τσίπρας ανέρχεται περίπου στις 7.000 ευρώ. Ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι έχει στην κατοχή του μια μοτοσικλέτα 652 κυβικών εκατοστών, την οποία απέκτησε το 2007
.
Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζει εισοδήματα 70.397 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση και 11.203,79 ευρώ από λοιπά εισοδήματα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει στο Πόθεν Έσχες 19 ακίνητα, κάποια εκ των οποίων έχει στην ιδιοκτησία του σε ποσοστό 10% ενώ σε κάποια εμφανίζεται ως συνιδιοκτήτης. Τα 19 ακίνητα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι στα Χανιά, στην Αττική και τις Κυκλάδες. Το 2012 φαίνεται να έχει πάρει οικόπεδο από γονική παροχή και να το πουλάει την ίδια χρονιά έναντι 342.000 ευρώ. Το 2013 ο κ. Μητσοτάκης αγόρασε 16 μετοχές της SAMSUNG ELECTRONICS έναντι 10.912 δολαρίων. Ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει καταθέσεις ύψους 162.306 ευρώ σε ΕΘΝΙΚΗ και HSBC. Ο κ. Μητσοτάκης είναι κάτοχος ενός αυτοκινήτου 1.400 κυβικών και επίσης δηλώνει συμμετοχή στην Επιχείρηση Κήρυξ Α.Ε.
Πάνος Καμμένος
Πωλητήρια στο ένα από τα τρία αυτοκίνητα της, κυβισμού 5.967κυβικών είχε βάλει το 2012 η οικογένεια του Πάνου Καμμένου, και επειδή δεν βρισκόταν αγοραστής το όχημα παρέμενε σε ακινησία. Όπως αναγράφεται στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης τα συνολικά εισοδήματα της οικογένειας είναι σχεδόν αμετάβλητα σε σχέση με το 2011 και πλησιάζουν τις 180.000 ευρώ. Όσον αφορά τα ακίνητα, η σύζυγος του κ Καμμένου από κληρονομία απέκτησε το 2012 τρία αγροτεμάχια και ένα διαμέρισμα από κοινού με τα παιδιά της. Έτσι η ακίνητη περιουσία της οικογένειας αριθμεί πλέον 21 ακίνητα. H οικογένεια Καμμένου έχει επίσης περίπου 45.000 ευρώ σε καταθέσεις, ενώ αυξημένο κατά περίπου 15.000 ευρώ είναι το ποσό των καταθέσεων του Πάνου Καμμένου για το 2012. H οικογένεια διαθέτει και ένα φουσκωτό σκάφος ανοικτού τύπου 8 μέτρων και 30 εκατοστών, που το έχει αποκτήσει το 2001.
Νίκος Μιχαλολιάκος     ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ!
Εισοδήματα του ιδίου και της συζύγου του ύψους 271 χιλιάδων ευρώ. 10 εγγραφές ακινήτων του ιδίου και της συζύγου του. Καταθέσεις του ιδίου και της συζύγου του 183 χιλιάδων 372 ευρώ. Ο ίδιος και η σύζυγος του συμμετέχουν σε δύο επιχειρήσεις.
Φώφη Γεννηματά
Εισοδήματα δικά της και του συζύγου της ανέρχονται στις 70 χιλιάδες 804 ευρώ. 29 εγγραφές ακινήτων. 219 τίτλους μετοχών της Εθνικής Τράπεζας και του Αστέρα Βουλιαγμένης με συνολική αξία 661 ευρώ. Διαθέτει καταθέσεις 9.413 ευρώ και 40 χιλιάδες 248 δολάρια. Στην κατοχή της έχει ένα αυτοκίνητο αξίας 24 χιλιάδων 561 ευρώ.
Δημήτρης Κουτσούμπας
Ως εξωκοινοβουλευτικος αρχηγός κόμματος το 2012 εμφανίζει εισοδήματα ο ίδιος με την σύζυγο του περίπου 44.000 ευρώ, υπάρχουν 6 εγγραφές ακινήτων στο πόθεν έσχες και ένα διαμέρισμα 105 τετραγωνικών στην κατοχή του, ενώ μαζί με την σύζυγο του έχει καταθέσεις περίπου 12 χιλιάδων 500 ευρώ.
Ευκλείδης Τσακαλώτος
Δήλωσε 45.512,63 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση και 16.737,72 ευρώ από λοιπά εισοδήματα ενώ η σύζυγός του δήλωσε εισοδήματα 130.145,37 ευρώ.
Αμετάβλητη παρέμεινε η ακίνητη περιουσία του ζεύγους Τσακαλώτου, το οποίο παρουσιάζει επτά εγγραφές σε ακίνητα με αυτό που ξεχωρίζει να είναι ένα σπίτι 432 τ.μ. Ο κ. Τσακαλώτος προχώρησε το 2012 σε σημαντικές πωλήσεις κυρίως μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων και ομολόγων εισπράττοντας 107.900 λίρες Αγγλίας και 812.477 ευρώ. Παράλληλα διατήρησε στο χαρτοφυλάκιό του μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων και ομόλογα αξίας 132.327 λιρών Αγγλίας και 47.122.
Ο κ. Τσακαλώτος παρουσίασε σημαντική δραστηριότητα και στην αγορά μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων και ομολόγων δαπανώντας συνολικά 653.000 ευρώ.
Μεταξύ των εταιρειών στις οποίες έχει επενδύσει ο νυν υπουργός εμφανίζονται κολοσσοί όπως η BLACKROCK , Templeton Asian Growth, BFG, Pioneer κλπ.
Ο Υπουργός Οικονομικών διατηρεί υψηλές καταθέσεις σε τράπεζες της Ελλάδας αλλά και της Βρετανίας. Συγκεκριμένα σε ελληνικές τράπεζες δηλώνει καταθέσεις 206.190 ευρώ,2079 λίρες Αγγλίας και 523 δολαρίων ΗΠΑ, ενώ δηλώνει καταθέσεις και σε τράπεζα του εξωτερικού και συγκεκριμένα σε δύο τράπεζες της Βρετανίας (NAT WEST και The Co-operative Bank) 26221 λίρες Αγγλίας. Τέλος στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του Υπ. Οικονομικών εμφανίζεται και ιδιοκτησία τριών Ι.Χ αυτοκινήτων.
Γιώργος Σταθάκης
Σε σημαντική πώληση μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων προχώρησε όταν εξελέγη για πρώτη φορά ο βουλευτής και Υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης. Το χαρτοφυλάκιο του έτσι εμφανίζεται μειωμένο λόγω των πωλήσεων αυτών που του απέφεραν πάντως περίπου 160.000 ευρώ. Μαζί με την σύζυγο του ο κ Σταθάκης δηλώνει τραπεζικές καταθέσεις ύψους 1,9 εκ ευρώ σε ελληνικές και κυπριακές τράπεζες
Αν είστε περιεργοι για τους υπόλοιπους πατηστε εδώ.

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.
    www.athanasios.thimiopoulos.com

    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΝΑΣΤΗΣ.
    ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ...
    ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΛΑΤΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΟΤΕΙ ΤΑ ΠΟΥΝΗΜΕΝΑ ΚΙ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠ ΓΥΡΝΑΓΑΝ ΜΙΑ ΖΟΥΗ ΜΕΣ ΣΤΑΡΜΑΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΡΙΑΡ ΜΗ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΟΜΟΥΣ ΓΛΩΣΣΣΑ ΤΣΟΥΧΤΗΡΗ ΜΠΡΕ.

    ΕΙΧΑΝ ΓΙΔΑ,ΚΛΟΥΤΣΑ ΚΙ ΜΑΤΣΟΥΚ,ΚΟΥΡΔΟΥΜΕΝΗ ΚΙ ΤΝΜΑΓΚΟΥΦΑ..ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΟΥΗΡΝΟΥ ΣΑΝ,ΠΟΤΕΙ ΓΕΛΑΓΑΝ, ΚΙ ΠΟΤΕΙ ΕΚΛΕΙΓΑΝ ΚΙ ΜΑΡΑΜΙΛΟΥΣΑΝ,ΤΟΥΝ ΚΑΥΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΗΡΟΥΣΑΝ,ΚΙ ΤΝΖΟΥΗΤΣ ΤΝΤΥΡΑΟΥΣΑΝ, ΚΙ ΠΟΤΕΙ ΗΔΩ ΚΙ ΠΟΤΕΙ ΗΚΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΚΛΥ ΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ...ΑΛΛΑ ΚΙ ΚΑΛΑ ΠΕΙΡΝΟΥΣΑΝ...ΣΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΥΣΚΗΝΟΥΣΑΝ.

    ΕΛΕΙΓΑΝ ΓΙΑ ΤΣΠΟΥΛΗΤΙΚΟΙ...ΚΙ ΣΤΑΛ ΣΤΡΑΝΟΙ ΑΠ ΤΟΠΕΙΖΑΝ ΑΡΧΟΥΝΤΕΙΣ...

    ΔΕΝ ΤΣΓΑΜΑΣ ΤΗ Μ....Α.....Ν....Α....ΑΠ ΤΣΕΓΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ ΟΛΑ...
    ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΘΟΥΝ ΜΑ ΕΠΡΙΞΑΝ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΟΥΠΑΤΟΥΝ
    ΟΥΤΕ ΔΝΤΙ,ΟΤΕΙ ΚΡΙΑΣ,ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ.
    ΝΑΧΑ ΜΝΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑ, ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝ ΤΝΠΟΥΣΤΑ.
    ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΝ ΧΩΝ.
    ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΠΔΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΤΝΚΟΥΠΑΝΕΙ.
    ΝΑ ΠΑΝ ΟΛ ΑΝΤΑΜ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ.

    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΑ ΕΓΩ ΤΟΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΤΙ....ΚΑΙ ΣΤΑ 7Ο ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ.
    ....ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ, ΟΥΤΕΙ ΜΝΙ,ΟΥΤΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥ ΒΡΑΚΙ..
    .....ΑΡΤΣΙ ΜΠΟΥΡΤΣΙ ΚΙ ΛΟΥΛΑΣ,ΠΛΗΡΟΥΝΕΙ ΒΛΑΚΑ ΚΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.

    ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΑΝ ΕΘΙΞΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΗΓΩ ΗΜΕΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΥΠΑΠΠΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΙΑ ΖΟΥΗ, ΚΙ ΛΕΓΟΥ ΚΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΤΑΧΟΥ ΚΙ ΛΙΓΟΥ ΧΑΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή