Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Οι προδότες ξεπούλησαν και τα γλυπτά του Παρθενώνα. Ο προδότης υπουργός "είπε" ότι ανήκουν στο Βρεττανικό μουσείο νόμιμα!!!!!

«Η ελληνική κυβέρνηση τελικά αναγνώρισε ότι το Βρετανικό Μουσείο είναι νόμιμος ιδιοκτήτης των «Ελγίνειων» Μαρμάρων». Με αυτήν την πρόταση ξεκινά το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph που σχολιάζει τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού  Νίκου Ξυδάκη, σύμφωνα με την οποία, ο δικαστικός δρόμος απορρίπτεται και «η οδός για τη διεκδίκηση της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα είναι η διπλωματική και η πολιτική».


Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η ανακοίνωση έχει προκαλέσει έκπληξη καθώς ήρθες 48 ώρες μετά την αποστολή μιας πολυσέλιδης αναφοράς στην ελληνική κυβέρνηση από το δικηγορικό γραφείο που συνεργάζεται η Αμάλ Κλούνει, και ανέφερε πως αν η Ελλάδα προχωρούσε στη δικαστική διεκδίκηση των Γλυπτών του Παρθενώνα, θα υπήρχαν 15% πιθανότητες να κερδίσει τη διαμάχη.

Παράλληλα επικρατεί απογοήτευση σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, με τον πρόεδρο του Διεθνούς Συνδέσμου για την Επιστροφή των Γλυπτών στην Ελλάδα, Ντέβιντ Χιλ, να αναφέρει σε επσστολή του για τον Νίκο Ξυδάκη: «Γιατί δεν περίμενε καν τη συνάντηση με τους  Βρετανούς δικηγόρους πριν αποφασίσει για το πως θα κινηθεί;», αναρωτιέται ο κ. Χιλ.

Στην ίδια επιστολή ο κ. Χιλ σημειώνει πως οι υποστηρικτές της Ελλάδας ανά τον κόσμο απογοητεύτηκαν από την στάση του Έλληνα υπουργού. 


ΣΧΟΛΙΟ
Με ποιό δικαίωμα επειδή μια αλλοδαπή δικηγόρος πέταξε μια βλακεία η χώρα μας διά του στόματος του προδότη Υπουργού "παραδέχθηκε" ότι τα Γλυπτά του Παρθενώνα ανήκουν δικαίως και νομίμως στο Βρεττανικό Μουσείο;

Το έχουμε ξαναπεί...
Τα γλυπτά κλάπηκαν ενώ η πατρίδα μας τελούσε υπό ξένη κατοχή...

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε παλιότερα βρεττανός επιστήμονας, ακόμα κι όταν κάποιος γείτονας σου κινδυνεύει και σου φέρει να φυλάξεις γι αυτόν έναν σπουδαίο οικογενειακό του πίνακα, όταν η περιπέτεια του ληξει δεν είναι δυνατόν να του πεις ότι τελικώς σου ανήκει ο πίνακας...

Και φανταστείτε ότι στο παράδειγμα ο γείτονας σου φέρνει τον πίνακα οικειοθελώς...
Που να τον κλέψεις κι όλας...; 
Τι άλλο θα δούμε ακόμα από αυτην την σιχαμερή προδοτική ανθελληνική κυβέρνηση μέχρι να ξεκουμπισθεί; ΠΗΓΗ: 
http://koukfamily.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου