Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ... 
Λίγες ημέρες πριν την άφιξη του Ρώσου Προέδρου στην Ελλάδα και την επίσκεψη του στο Άγιο Όρος κυκλοφορεί το βιβλίο με τίτλο “Στο μυαλό του Βλαντιμίρ Πούτιν” και αναλύει το όραμα του για τη δημιουργία μιας Ορθόδοξης Αυτοκρατορία με σημαντικό σύμμαχο την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Ελλαδική Εκκλησία και φυσικά το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.
ΑΠΟΙΚΙΑ "Η ΕΛΛΑΣ" ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ: Η Κομισιόν ανακοίνωσε το πρωτοφανές πακέτο των νέων φόρων... ερήμην της κυβέρνησης! -


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Για πρώτη φορά η Κομισιόν αναφέρει στο κείμενό της το πακέτο φόρων που θα εφαρμοστεί στην πλάτη των Ελλήνων πολιτών προστιθέμενο φυσικά σε όλους αυτούς που ήδη έφαρμόζονται εδώ και 6 χρόνια κατά την διάρκεια των Μνημονίων:

ΕΠΕΣΕ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ.....

Λύκοι κατασπάραξαν 14 κριάρια έξω από το Δίστομο!


Λύκοι ρημάζουν την κτηνοτροφία στην ευρύτερη περιοχή Διστόμου, Αράχωβας, Δεσφίνας, της Δαύλειας και απειλούν πλέον ακόμα  και ανθρώπους, αφού το τελευταίο χτύπημά τους ήταν 14 κριάρια μέσα σε περιφραγμένη μάντρα μόλις 1 χιλιόμετρο από την μαρτυρική κωμόπολη το Διστόμου, μέσα σε καλλιεργούμενες εκτάσεις και περιοχή περιπάτου των κατοίκων!

Η επιδρομή αυτή που έγινε την Τρίτη δεν ήταν η μόνη φέτος - ούτε η  μεγαλύτερη ή πιο κοντινή στο χωριό που κάποτε είχε ακμάζουσα κτηνοτροφία: Σχεδόν μέρα πάρά μέρα οι λύκοι - ή υβρίδια λύκων, όπως υποστηρίζουν κάποιοι- πέφτουν σε κοπάδια ή στάνες σε πιο κοντινά σημεία στο χωριό, ενώ ειναι πολλές οι φορες που έχουν βρεθεί πνιγμένα και 5 και 10 ζώα μαζί και άλλα τόσα αγνοούμενα ή τραυματισμένα! Πριν μερικούς μήνες πήδηξαν σε μάντρα με ουσιαστικά οικόσιτα πρόβατα, στα τελευταία σπίτια του Διστόμου και έφαγαν 6-7 ζώα.

ME ...ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ!...ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ...ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ!

    Xρωστάει 130 εκατ. € ????

Στις τράπεζες ο Γιώργος Δαυίδ

  Kαι τον έκαναν πρόεδρο της Εurobank 

 Πώς ο Mr Coca-Cola, την ημέρα που έβαλε λουκέτο στην εταιρεία του Nutriart (Κατσέλης - Αλλατίνη) επειδή χρωστούσε, ορίστηκε από την τρόικα πρόεδρος της κρατικοποιημένης τράπεζας. Στη Εurobank οφείλει 5,7 εκατ. ευρώ To πρώτο deal της τρόικας στην Ελλάδα κρύβεται πίσω από την τοποθέτηση του επιχειρηματία Γιώργου Δαυίδ στη θέση του προέδρου της Εurobank.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου