Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ..Υπάρχουν σίγουρα άτομα προικισμένα με τηλεπαθητικές δυνάμεις...αλλά πάντως η κορυφαία όλων των εποχών ελληνίδα Μελλοντολόγος ΕΛΕΝΗ ΚΙΚΙΔΟΥ...παντρεύτηκε δημοσιογράφο σε γάμο ,μούμια! Και δεν το ...προέβλεψε!



μεντιουμ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΝΤΙ 2000 ΕΥΡΩ!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

ΠΆΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ( journalism in action )

Συνελήφθη μελλοντολόγος για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Αφού ανακρίθηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος
Ο λόγος για τον μελλοντολόγο – μέντιουμ Νίκο Χορταρέα ο οποίος συνελήφθη στην Κύπρο με τη βοήθεια αστυνομικίνας που εμφανίστηκε ως πελάτισσα. Το μέντιουμ της ανέφερε πως ο σύζυγος της έχει εξωσυζυγική σχέση, αλλά για να την βοηθήσει ζήτησε 2000 ευρώ, ώστε να ετοιμάσει σχετικά… βότανα. Την στιγμή που ζητούσε τα χρήματα, εισήλθαν στο δωμάτιο αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.
ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ που είχε ασχοληθεί με τους αστρολόγους-μέντιουμ πολύ δυνατά ...μια φορά κι έναν καιρό...

Δυστυχώς οι καταφεύγοντες σε αστρολόγους, μέντιουμ κι άλλους παραλόγους κάθε ΄άλλο παρά λίγοι είναι.. Ο Απ.Βραχιοιλίδης, ρεπόρτερ ολκής, στα 1964 είχε κάνει μιά έρευνα.. και πήρε σβάρνα όλα τα γνωστά μέντιουμ της εποχής... και τους έθετε διάφορες ερωτήσεις.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ του αποκρίθηκε σωστά:
--Δεν μου λέτε μανδάμ εγώ θα παντρευτώ; ρώτησε ο ρεπόρτερ που μετά βίας προσπαθούσε να καλύψει τη βέρα του στο δεξί του... ΄Ηταν παντρεμένος ήδη και με ένα παιδί! Το μέντιουμ αποφάνθηκε:
--Εσύ αποκλείεται να παντρεφτείς.. Κι αν παντρεφτείς θα χωρήσεις!
Κομμένη ταρίφα!
Εκείνη την εποχή υπήρχε "αγωνία" για το τι παιδί θα κάνει η Βασίλισσα ΄Αννα Μαρία
Όλα τα μέντιουμ που ρώτησε ο ρεπόρτερ κανένα δεν πρόβλεψε σωστά. Οι περισσότεροι έλεγαν αγόρι.. μέχρι και δίδυμα ανέφεραν. Η Άννα-Μαρία απλά έφερε στον κόσμο την Αλεξία! 
Πρέπει να σημειωθεί δε ότι εκείνη την εποχή η επιστήμη δεν είχε φθάσει ακόμη στο επίπεδο να φωτογραφίζεται το έμβρυο, όπως γίνεται σήμερα. Οπότε η μόνη λύση ήταν οι μελλοντολόγοι. Ανθούσαν και τότε και ανθούν και σήμερα. Σε βαθμό ακόμη και ο Τύπος να έχει ειδικές στήλες μελλοντολογίας, τι ...προβλέπουν τα άστρα- ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ κι άλλα παραμύθια... 
Μάλιστα δε ο Απ.Βραχιολίδης για ένα μικρό χρονικό διάστημα, έγραφε στην εφημερίδα του και ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ...Τον αθεόφοβο...
--Και τι έγραφες;
--Ό,τι μου κατέβαινε...Παραμύθια...μια στο καρφί και μια στο πέταλο.. Σανό δεν θέλουν .κυρίως οι γυναίκες;.. Ε, σανό έδινα κι εγώ... Αναγκάστηκα να κάνω Ωροσκόπιο, διότι η αρμόδια του τομέα είχε πάρει άδεια...
Θέλω να πω και κάτι που δεν πρέπει να λησμονείται... Ανέκαθεν από της εμφανίσεως του ανθρώπου επί γης ο ανθρωπος αγωνιούσε για το αύριο... Γι αυτό και μας προέκυψαν τόσο πολλά μαντεία με επιφανέστερο εκείνο το περίφημο των ΔΕΛΦΩΝ..
Πρέπει να ξέρετε και μερικά άλλα: Ειδικά οι πολιτικοί ρέπουν προς την μελλοντολογία. μερικοί αγγχώδεις σε βαθμό πάθους, ώστε να έχουν και τον προσωπικό τους αστρολόγο (έτσι τώρα λέγεται το μέντιουμ). Ηγέτες κρατών, υπουργοί κ.λ.π. δεν κάνουν βήμα, αν πρώτα δεν τους δώσει ...φως ο μελλοντολόγος τους!
Μεταξύ τους και ο δικός μας Ανδρέας Παπανδρέου...που μέσω Δήμητρας είχε και τον προσωπικό του αστρολόγο-χαρτορίχτρα!
Κατόπιν τούτου μπορείτε να καταλάβαιτε το εύρος της νοημοσύνης των πολιτικών ηγετών που...θέλουν να σας σώσουν... ενώ αυτοί στηρίζονται στις πατερίτσες κομπογιαννιτών...
Η ΕΛΕΝΗ ΚΙΚΙΔΟΥ ΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ...που την πάτησε!
 
 Θέλετε κι ένα άλλο καταλυτικό:Δεν είναι μόνο ο Βραχιολίδης που ξεμπρόστιαζε του μελλοντολόγους... Είναι κι ένας άλλος σημαντικός δημοσιογράφος, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΝΝΙΔΗΣ... Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:
Εκείνη την εποχή -δεκαετία ΄60) οι γάμοι, τα βαφτίσια γινότανε συνήθως στα σπίτια.Εκείνη την εποχή πρώτο όνομα στη μελλοντολογία ήταν ΕΛΕΝΗ ΚΙΚΙΔΟΥ, σπουδαία και σοβαρή και συνεργάτης της Αστυνομίας στη διελεύκανση σκοτεινών εγκλημάτων. Τους είχε βοηθήσει πολύ... και σε πολλά.
΄Ελα όμως που δεν κατάφερε να προβλέψει τον... γάμο της! Για κάποιο λόγο "ηράσθη" τον δημοσιογράφο ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΝΝΙΔΗ και αποφάσισαν να... παντρευτούν! ΄Οπερ κι εγένετο κατ΄οίκον με παπά , ψάλτη και κουμπάρο.Μόνο που ο γάμος ήταν τζούφιος, μούμια..φάρσα σκηνοθεσία  του δημοσιογράφου- γαμπρού!
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Αυτό να λέγεται.
΄Ομως η πράγματι σημαντική Ελένη Κικίδου, παρά τα τάλαντα που είχε εκ φύσεως...δεν το προέβλεψε... Μόνον, λίγα χρόνια  προ του θανάτου της περιέργως ... εξέφρασε την επιθυμία να γράψει την βιογραφία της μόνον ο Βραχιολιδης! Δυστυχώς...δυστυχέστατα ο Βραχιολίδης δεν έδωσε σημασία στο αίτημα που του διαβιβάστηκε, (μέσω κοινών φίλων)  δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε και το ανέβαλε.ΚΡΙΜΑ ..Δεν προσμέτρησε καλά την περίπτωση... διότι η ΚΙΚΙΔΟΥ ήταν την εποχή εκείνη διάσημη, σοβαρή και έντιμη...

ΤΥΠΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΙΚΙΔΟΥ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... Το ρεπορτάζ υπογράφει ένας άλλος σπουδαιος δημοσιογράφος της εποχής Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΑΚΟΣ, βεντέτα του αστυνομικού ρεπορταζ! Τύφλα νάχει ο επίσης καλός ΣΟΜΠΟΛΟΣ!

Ο φαρσέρ δημοσιογράφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΝΝΙΔΗΣ ζει και βασιλεύει. Είναι πάντα γλυκύς, φίλαράκι του Βραχιολίδη. Τελευταίο του πόστο: Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Δημοσιογραφίας ΜΠΟΤΣΗ... Μπορείτε εύκολα να τον βρείτε αν θέλετε περισσότερη  και πιο έγκυρη πληροφόρηση για την απίστευτη φάρσα του με το μέντιουμ ΕΛΕΝΗ ΚΙΚΙΔΟΥ! Κι όχι μόνον... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου