Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟ...ΒΟΛΟΥ! ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ....;


KAΛΑ Ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΤΟΥ../. ΣΤΗΝ ΕΡΤ…


O εβραιοσιωνισμός τιμά τον Δημητριάδος Ιγνάτιο για…



ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ

Υ.Γ. ΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΙΓΝΑΤΙΕ;;;; 

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος και η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, τη Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016, στις 7 το απόγευμα στο αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ιερομόναχος Γρηγόριος Ζιώγος 
πηγή: κατάνυξις
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:
΄Ετσι παρουσιάσαμε πριν απο λίγο την   είδηση που δεν είναι μακράν της αληθείας… Αλλά γιατί επελέγη ο Άγιος Βόλου για τέτοια «τιμή»  από το Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο της Ελλάδας, που είναι ΠΡΑΚΤΩΡ του Ισραήλ και επίσημος εκπρόσωπος του Διεθνούς Σιωνισμού στην Ελλάδα;
Προφανώς προσέφερε κάποιες υπηρεσίες χρηστικές προς το ΚΙΣ, το οποίο είναι φειδωλό σε τέτοιες …επιδαψιλεύσεις και συνήθως εχθρικότατο σε ενέργειες Ελλήνων κατά του θολού ρόλου κι άτιμου του ΚΙΣ στην Ελλάδα… Άτιμο γιατί; Διότι το ΚΙΣ είναι βαθέως ανθελληνικό . Αντιπροσωπεύει σήμερα μόνον 2500  ψυχές Εβραίων.. και δρα ύπουλα κατά των Ελλήνων, που ας πούμε επί 500 χρόνια τους φιλοξενούσαν στην Ελλάδα… Αλλά ζητούν και ρέστα οι οβροί! 

΄Ηδη χάρις στα τεχνάσματα του διεθνούς σιωνισμού αλλά και τη συνεργεία αμφιβόλου ταυτότητας Ελλήνων πολιτικών πέτυχαν το απολύτως φασιστικό κατόρθωμα να ψηφιστεί Νόμος επί Σαμαρά ότι δεν δικαιούμαστε… να έχουμε την παραμικρή ένσταση για το λεγόμενο Ολοκαύτωμα των Εβραίων στα ναζιστικά Νταχάου… 

Καλέ τι λέτε; 6.000.000 φονεύτηκαν άγρια Εβραίοι, όταν τότε η μεγάλη και έγκυρη BRITTANICA EGYKLOPAIDEIA ανέφερε πως την εποχή εκείνη οι Ευβραίοι  ήσαν μόνον 4.000.000 ...σε ολάκερο τον κόσμο! Λογικό νούμερο! Τα έξι πως βγήκαν; 
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ. Δεν πρέπει εμεις να έχουμε απορίες… Ο Νόμος του πανάθλιου σιωνιστικοκινούμενου Σαμαρά..μας στέλνει σούμπιτο στα δικαστήριο! Έτσι ψήφισαν οι αλητάμπουρες του κοινουβουλίου μας! 
Αμ, αν έστω κι ένας καθήσει στο σκαμνί με τον πανάθλιο αυτό Νόμο, εμείς θα χορέψουμε,, τσάμικο στο Σύνταγμα!

Και ερωτάται ο ΄Αγιος Ιγνάτιος Βόλου: Θα αποδεχτεί την τιμή;

Δεν ξέρουμε γιατί  το φαύλο κι αναίσθητο ΚΙΣ δεν θέλησε να τιμήσει εμάς που σώσαμε επί κατοχής 40  εβραϊκές οικογένειες από τα κρεματόρεια, όταν η μάνα μας εγκαίρως τους προειδοποίησε να φυγαδευτούν στην Τουρκία από το Διδυμότειχο που μέναμε τότε; !
Θα πρέπει ο φιγουρατζής Μητροπολίτης Βόλου να έχει προσφέρει πολυτιμότερες υπηρεσίες στο παρακρατικό ΚΙΣ! Αλήθεια Άγιε Δέσποτα μπορείτε να μας πείτε πόσοι Εβραίοι υπάρχουν στο Βόλο; Σουτ…μη το φωνάξεις δυνατά… Θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου