Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ...ΕΒΡΑΙΟ-ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ ΡΑΜΟΛΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ..

Η ΩΡΑΙΑ -(και... μοιραία) ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
  
 Πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι σχετικά με την διεκδίκηση της δημαρχίας της Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές. Συνήθως ακούμε για ανθρώπους έμπειρους στον χώρο της πολιτικής αν και δεν έχουν βγει ακόμα τα «φαβορί» Ωστόσο, ένα όνομα που ακούγεται αρκετά και το οποίο έχει αφήσει το αποτύπωμά του στην αυτοδιοίκηση, είναι εκείνο της Έλενας Ράπτη. Η γοητευτική πολιτικός της ΝΔ, δεν αποκλείεται να διεκδικήσει τον Δήμο κάνοντας ένα βήμα παραπάνω στην πολιτική της σταδιοδρομία.
Η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θεωρείται από πολλούς ως η ιδανική λύση για να επανέλθει η δημαρχία της πόλης στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας μετά από δύο θητείες του Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος είχε δηλώσει σε ανύποπτη στιγμή ότι δεν θα διεκδικήσει τρίτη θητεία. 


Η Έλενα Ράπτη άλλωστε ξεκίνησε την πολιτική της διαδρομή από την τοπική αυτοδιοίκηση και το γεγονός ότι εκλέγεται ανελλιπώς αποτελεί δείγμα ότι έχει σταθερό κόσμο στην πόλη, ο οποίος μπορεί να την στείλει στη δημαρχία της πόλης.
Ε, όπως και να το κάνουμε το κορίτσι -φαίνεται- ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ- ΚΑΠΟΥΛΙΑ!..και μπαλκονια! ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΘΑΝ ...ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ... Εκτός κι αν ο κομπλεξικο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τη χρήση ..υποψήφιο! ΤΟΤΕ να τον πάρετε με τις λεμονόκουπες τον τζιτζιφιόγκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου