Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ε...ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ-ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ...  ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΥΤΙΝ- Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ!:
Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ κ.. 

Δημητρα
Παπανικολοπουλου
προβλέπει:


Ερχεται διετία κολάσεως, που θα αλλάξει την Ελλάδα


Ενα από τα πιο σπάνια αστρολογικά φαινόμενα, γνωστό ως διέλευση - έκλειψη του Ερμή, θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα, επηρεάζοντας τα ζώδια για δύο χρόνια αλλά και «δρομολογώντας» γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο. Το φαινόμενο παρουσιάζεται 13-14 φορές κάθε αιώνα, όπως αναφέρει στην «Espresso» η πολιτική αστρολόγος και εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου, και θα είναι ορατό στη δυτική Ευρώπη, στην ανατολική και τη βόρεια Αμερική, και σε μέρος της νότιας.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

• Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με πτώση του Τσίπρα και προβάδισμα του Μητσοτάκη
• Και απόπειρες δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου προέδρου Πούτιν
• Από τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη θα κλονιστεί ο Ταγίπ Ερντογάν

«Η διάρκειά του θα είναι επτάμισι ώρες. Εκτός από το φαινόμενο, είναι σημαντικό να αναλύσουμε και τις ευθυγραμμίσεις των πλανητών που θα σχηματιστούν την ίδια στιγμή και είναι εξίσου σπάνιες. Ετσι, ο Αρης και ο Δίας, που είχαν χρόνια να πραγματοποιήσουν τροχιά γύρω από τη Γη, θα βρεθούν ακριβώς απέναντι από την Αφροδίτη και τον Ερμή» εξηγεί η πολιτική αστρολόγος και προβλέπει: «Οι όψεις του Μαΐου, όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, θα σημάνουν το τέλος πολλών ηγετών της Ευρώπης, μεταξύ άλλων και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε περίοδο ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, με την ανάγκη σύστασης οικουμενικής κυβέρνησης να είναι πιθανό να προηγηθεί των -έτσι κι αλλιώς πρόωρων- εκλογών. Αυτό θα εξαρτηθεί από το επόμενο χρονικό διάστημα».

Σύμφωνα με την ίδια, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης «από τη στιγμή που θα δουλέψει σκληρά υπέρ του λαού και της πατρίδας, έχει πολλές πιθανότητες να είναι εκείνος που θα καταφέρει να ανέβει τα σκαλιά του Μαξίμου. Σε ό,τι αφορά τον ελλαδικό χώρο, υπάρχει περίπτωση να ζήσουμε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ οι πολιτικές αναταραχές που θα προκύψουν ίσως μας βγάλουν τελικά από το ευρώ. Δυστυχώς, αυτό που προβλέπω είναι ότι θα επικρατήσουν η φτώχεια, η πείνα και η δυστυχία».

Σημαντικά, όμως, θα είναι αυτά που θα συμβούν και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οπως αποκαλύπτει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου, το φαινόμενο της διέλευσης του Ερμή δεν κάνει εξαιρέσεις: «Δυστυχώς, η Γαλλία θα βρεθεί ξανά στο μάτι του κυκλώνα και θα σημειωθούν αιματηρές διαδηλώσεις, που θα συνοδευτούν από τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι. Από τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη θα κλονιστεί και ο Ρετζέπ - Ταγίπ Ερντογάν.

Τρομοκρατικό χτύπημα θα έχουμε και στην καρδιά της Αμερικής, ενώ θα γίνουν απόπειρες δολοφονίας του υποψήφιου για το χρίσμα του ρεπουμπλικανικού κόμματος για την αμερικανική προεδρία Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η νότια Αμερική θα βιώσει ακραία καιρικά φαινόμενα, τσουνάμι και σεισμό, ενώ θα συμβούν και δυστυχήματα σε ξηρά, αέρα και θάλασσα. Τρομοκρατικά χτυπήματα θα ζήσουν, επίσης, η Γερμανία, οι Βρυξέλλες, η Σουηδία, η Ρωσία και η Αγγλία, η οποία θα κλονιστεί και από οικονομικής πλευράς». Η αστρολόγος καταλήγει: «Ξεκινά μια διετία της κολάσεως, που θα αλλάξει την Ελλάδα και όλον τον πλανήτη».

Η τελευταία ευθυγράμμιση του φαινομένου συνέβη το 1910

Ιστορικά, το φαινόμενο έχει ταυτιστεί αστρολογικά με σημαντικά γεγονότα. Μόνο τον 20ό και τον 21ο αιώνα, η διέλευση - έκλειψη του Ερμή πραγματοποιήθηκε τα έτη 1927, 1937, 1940, 1953, 1957, 1960, 1973, 1986, 1993 (συνέπεσε με την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη), 1999, 2003, 2006. Ο συνδυασμός γίνεται πιο έντονος όταν το φαινόμενο συμπληρώνεται αστρολογικά από την ευθυγράμμιση Ερμή, Αφροδίτη, Γης, Αρη και Δία. Η τελευταία φορά που αυτοί οι πλανήτες ήταν σε τόσο στενή ευθυγράμμιση ήταν το 1910 (εξέγερση του Κιλελέρ, εφαρμογή της Μεγάλης Ιδέας, κοινωνικές και πολιτικές μεταρρυθμίσεις, σεισμός στα Χανιά, κομήτης Χάλεϊ, εκλογές Δραγούμη). Παρόμοιες ευθυγραμμίσεις πλανητών είχαν γίνει το 1915, το 1955 και το 1966.

ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Κριός: Για τους Κριούς θα είναι θετικά όσα θα συμβούν. Αυτό το διάστημα, μεταξύ άλλων, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και στα οικονομικά σας. Οι δεσμευμένοι θα χαρείτε τον έρωτα, που θα χτυπήσει και την πόρτα των αδεσμεύτων.

Ταύρος: Είναι η εποχή σας. Η άνοιξη σας ταιριάζει απόλυτα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μαγνητίζετε με τη γοητεία και την καλή διάθεσή σας, και να καταφέρνετε σχεδόν τα πάντα στο πέρασμά σας.

Δίδυμοι: Τα διδυμάκια, έπειτα από μια δύσκολη πορεία, αρχίζετε σιγά σιγά να παίρνετε τα πάνω σας και να βάζετε σε τάξη τα αισθηματικά σας. Οι αδέσμευτοι να προσέξετε τις νέες γνωριμίες.

Καρκίνος: Θα πρέπει να προσέξετε το αισθηματικό κομμάτι και να δώσετε προσοχή σε νέες ερωτικές κινήσεις, γιατί δεν θα ευνοηθείτε. Ωστόσο, τα οικονομικά σας θα πάνε προς το καλύτερο, αφού θα ανασάνετε με... απροσδόκητο ερχομό χρημάτων.

Λέων: Προσοχή στον αισθηματικό τομέα, καθώς θα χρειαστεί να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας, αφού θα πρέπει να καταλάβετε πως δεν περιστρέφονται τα πάντα γύρω από εσάς. Σε μικρή άνοδο και τα επαγγελματικά σας.

Παρθένος: Παρουσιάζονται πραγματικά νέες ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα. Οι δεσμευμένοι θα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ οι αδέσμευτοι θα πουν «ναι» σε μια πρόταση που θα τους γίνει, καθώς υπάρχουν ευνοϊκές προοπτικές.

Ζυγός: Ζυγίστε σωστά τα πράγματα γύρω σας και μην παίρνετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής σε επαγγελματικά θέματα. Τα ερωτικά σας είναι σε άνοδο, ενώ ευνοούνται ταξίδια με τον σύντροφό σας.

Σκορπιός: Επειτα από έναν δύσκολο μήνα στα οικονομικά, παίρνετε μια ανάσα και όλα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Οι αδέσμευτοι θα κάνουν μια νέα γνωριμία.

Τοξότης: Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα για εσάς, καθώς θα έχετε αναβολές σε επαγγελματικές υποθέσεις. Αυτοί που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, γιατί ξαφνικά μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω. Οι αδέσμευτοι ας είναι προσεκτικοί σε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως: Νέες επαγγελματικές ανακατατάξεις. Αρπάξτε την ευκαιρία, καθώς όλα είναι με το μέρος σας. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα και αυτή η σχέση θα έχει καλές προοπτικές, αρκεί να μη φοβηθείτε.

Υδροχόος: Νέες ευκαιρίες που θα σας χαροποιήσουν θα εμφανιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο. Αφήστε πίσω το παρελθόν, που τόσο σας ταλαιπώρησε, και πείτε «ναι» σε νέα ξεκινήματα. Μια νέα γνωριμία θα σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ιχθύες: Εχετε ψυχολογικές μεταπτώσεις. Υπομονή και θα φτιάξουν τα πράγματα. Ο σύντροφός σας θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίζει. Οι αδέσμευτοι καλό θα ήταν να μην αναλύουν τόσο πολύ και να ζουν την κάθε στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου