Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Επεισοδιακή βάπτιση: Κοριτσάκι βρίζει χυδαία τον ιερέα που τη βαφτίζει (ΒΙΝΤΕΟ)

1
Κοριτσάκι έλουσε» με βρισιές τον ιερέα που πραγματοποιούσε τη τελετή.Τον αποκαλούσε «πόρνο» και του φώναζε να την αφήσει ήσυχη!
Άκρως επεισοδιακή και αμήχανη για όλους τους παρευρισκομένους ήταν η βάφτιση μιας τρίχρονης μικρούλας από το Μεξικό, η οποία «έλουσε» με βρισιές τον ιερέα που πραγματοποιούσε την τελετή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει ιδιαίτερα να τον σοκάρει.

Στη σκηνή που απαθανάτισε ένας από τους καλεσμένους με το κινητό του τηλέφωνο, το κοριτσάκι εμφανίζεται να αποκαλεί επανειλημμένα «puto» (λέξη που σημαίνει «αρσενική πόρνη» και χρησιμοποιείται υβριστικά για ομοφυλόφιλους στο Μεξικό) τον ιερέα, την ώρα που της ρίχνει νερό πάνω από την κολυμπήθρα, διατάζοντάς τον να την αφήσει ήσυχη.
Μάταια οι γονείς του κοριτσιού προσπαθούν να την αποθαρρύνουν από το να βρίζει τον παπά, χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα. Η μαχητική και άκρως αθυρόστομη μικρούλα δεν πτοείται και συνεχίζει το «στόλισμα» του ιερέα, ο οποίος ευτυχώς δεν δείχνει να σοκάρεται.
Μάλιστα, κάποια στιγμή ο σχετικά ιερέας λέει χαμογελώντας «νομίζω ότι με βρίζει» και συνεχίζει απτόητος την τέλεση του μυστηρίου.
Το βίντεο, που έγινε viral στα social media του Μεξικού, συγκέντρωσε ποικίλα σχόλια, με κάποιους – μάλλον θρησκόληπτους – χρήστες να κατακρίνουν την μικρούλα, συγκρίνοντας στο στιγμιότυπο με σκηνές από τον «Εξορκιστή» και άλλους να θεωρούν το ξέσπασμά της… χαριτωμένο.
Πάντως οι περισσότεροι χρήστες επισήμαναν, πολύ σωστά, ότι η αποκλειστική ευθύνη βαραίνει τους γονείς, οι οποίοι μάλλον δεν προσέχουν καθόλου τη γλώσσα τους μπροστά στο βλαστάρι τους, με αποτέλεσμα να «ξεσηκώνει» τις κακές τους συνήθειες.
Βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου