Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ...Ο ΜΕΜΕΤΗΣ ΤΙΣ ΣΚΑΡΦΊΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ...


Το πρώτο "αόρατο" σκάφος "έριξαν" οι Τούρκοι στο Αιγαίο - Είναι το γρηγορότερο στον κόσμο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΜΗ ΣΚΙΑΖΕΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ... ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ...ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΉ... 
Το γρηγορότερο σκάφος στον κόσμο και συγχρόνως και το πρώτο «αόρατο» πλοίο επιφανείας, που δεν το εντοπίζουν τα ραντάρ «έριξαν» οι Τούρκοι στο Αιγαίο.
Πρόκειται για το σκάφος με το όνομα «Γιόντζα-Ονούκ» που ανήκει στο πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας και θα χρησιμοποιείται από τους Τούρκους κομάντος SAT. Το «Γιόντζα-Ονούκ» κατασκευάστηκε από Τούρκο ναυπηγό και ναυτολογήθηκε ήδη στο λιμάνι της Αλικαρνασσού (νότια της Τουρκίας).


Το σκάφος θα είναι επιφορτισμένο με το να ελέγχει τα θαλάσσια σύνορα της Τουρκίας στα ανοιχτά της Αλικαρνασσού μέχρι και την περιοχή των Ιμίων για τυχόν παραβιάσεις των χωρικών υδάτων από τα ελληνικά πλοία, όπως αναφέρεται, καθώς επίσης και για παράνομη μετανάστευση.
Θεωρείται το γρηγορότερο στον κόσμο σκάφος στην κατηγορία του, καθώς έχει τη δυνατότητα να πλέει με 120 χλμ./ώρα., είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχει τη 
δυνατότητα να ανοίξει πυρ εναντίον εχθρικών στόχων και το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν εντοπίζεται από τα ραντάρ, είναι «αόρατο».
Το νέο υπερσύγχρονο τουρκικό πολεμικό σκάφος με τις ενισχυμένες δυνατότητες θα δρα, όπως αναφέρεται, σε «εχθρικά» εδάφη και θα χρησιμοποιείται μόνο από επαγγελματίες κομάντος. Παραγγελία για το συγκεκριμένο σκάφος της Τουρκίας έχουν ήδη δώσει 3 χώρες, τα ΗΑΕ, η Μαλαισία και η Αίγυπτος, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.
Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου